Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 37 от общо 37

Counter-Strike

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. GGG
    GGG е офлайн

Тук е от
    Aug 2003

Counter-Strike

Отначало бях много запален по CS но омръзва .Сега играя повече за забавление сменям си много често sens..... сега съм с s20 и на z2 и трепя противниците по оригинални начини(Коля ги отведнаж[}]) и по други начини.Най-просто казано се забавлявам да приравнявам фраговете и умиранията на най-силния противник.Винаги влизам от слабите.[:D]Ще ги тормозя всичките[}]

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

Counter-Strike

понеже по родните сървъри вече се играе CS v 1.6, да пробвам да посъживя анкетата - може и играта да е живнала...

4. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Counter-Strike

И аз се зарибих по тая игра.Играя от 3 месеца и понеже съм "ламя" кото всеки начинаещ, играя с 3.1 и винанаги 1-ца.

Играта е доста играна и винаги можеш да се постреляш.Сървърите са пълни.

Лично мен можете да ме срешнете в опти-лан - ping-а ми до там е най-добър.

Сървърите на МЪНИ (по известен като КОКОШ) по ми допадат.Уви ping-а до там не винаги ми е добър.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

Counter-Strike

пробвах новата версия ( 1.6 ) и мисля, че нещо има "прецаквациус" някакъв...:

- преди спокойно си докарвах "отношение" 1:1 ...,

- сега със "зор" НЕ МОГА да докарам ... 1:2 ,

...

..

.

абе, мисля да я отказвам - и без това е доста бъгава игра

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

Counter-Strike

има един сървър :

DreamCafe

IP address

62.204.129.40:27015

чакам ви там.

ника ми е "АТАНАС".

без хак съм !

САМО с версия 1.6 се ИГРАЕ !

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Counter-Strike

Malone, мамооо, от една година и половина не я пипвам тая игра. Едвам се отказах. В началото бях като болен наркоман в тежка абстиненция и ръцете ми трепереха. Ама и досега не съм я забравил хептен. Може и да съм позабавил рефлекса, но не мисля по - различно.Ше те пръсна на контрата, Malone, само да те пипна!!!! И кви са тея отбори и teamleader - това да не ти е полицейско нахлуване, старшината скрит зад колата и командва. Колкото пъти досега съм играл със свестни отбори, толкоз пъти сме били разделени на две групички. Не може някой си да командва на другия край на картата... Някой си може да умре. Отборите трябва да си имат доверие и да не хабят излишно приказките.

Мноо мразим снайперистите. Не моат да се бият като мъже, само като кашони.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2004

Counter-Strike

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> Мноо мразим снайперистите. Не моат да се бият като мъже, само като кашони.

<div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*02/04/2004*:* 14:18:46</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Кашони ама при хет-трик с headshot почваш да гризеш главиатурата и да се биеш с мишката по главата[] Истината както каза Tanyo в 3.1 което вече е 3.2. Тичаш, влизаш, вземаш 2-3 трима с теб... и умираш, но доволен [}]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Counter Strike 1.6
    От Z*E*W*A във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 13-08-07, 23:49
  2. Counter Strike 1.6
    От DENITO във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 14-07-07, 15:09
  3. Counter-strike condition zero
    От R3za4kAta във форум ИГРИ
    Отговори: 3
    Последно: 07-04-04, 13:51
  4. Counter-Strike help....
    От legolas във форум ИГРИ
    Отговори: 2
    Последно: 18-12-03, 20:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе