кой от вас все още играе "Counter-Strike" ?
Smarty нещо не си направил анкетата, както трябва.
Аз защо не мога да гласувам?
Иначе, който ми е мераклия да заповяда.
Единственото удоволствие ще му остане да си купи оръжие.
След това екрана ще му свети червено. Който играе, знае как е.
Ако сте навити съберете се и аз ще ви играя с волан и педали, без мишка и клавиатура.
Първо ще дръпна две водки и после ще ви ям.
И да не съм чул, че съм чиитър или нещо подобно. Вие избирате сървъра.
Айде със здраве.
ХЕХЕХЕХЕ Malone, трябва някой ден да те пробвам, но като дойдеш на море[:D]. Не съм много добър, но затова понякога като се развихря съм като прасе в картофена нива[:P].
не казвам, че е тъпа, защото играя подобни, но вземете прогледнете най-накрая...
морално остаряла, елементарна, праволинейна...
не може 5 часа да се трепете на едно ниво за нищо...
имам чувството, че не се играе за удоволствие, а като наркотик е станала... и се играе да убият не повече противници, а някой друг час...
@Dockera ,Malone е писал за контра с водка или контрата е за мезе[:D]
П.С.Макар че незнам как ще хвърля гранати с крака(педали)[:D]
kafka, в случая става дума за въпроса на smarty...
иначе Malone ще го разнасям като докер-кранистка, на която игра каже и на по бутилка водка... )
<font color="blue">//offtopic</font id="blue">
Бройте ме и мен[:P]
И да не се сърдите после[:D][:D]
Мноо съм добър еййй, като гледам трябва CS събиране да правиме...
За тренировка играя с/у читърите в Headoff, даже съм ги бил 1-2 пъти []
Страшна игра е това. Привлича като магнит всички, за които Quake3 е прекалено труден :-))
Aз туй спрях да го играя преди години. Как седите и си промивате мозъците на тая глупост още не мога да разбера
Мнооого отдавна ми писна, а бяха времена, като бях тиинейджър, бях един от най-добрите във Варна, по турнири съм ходил. Ееееех ....
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Страшна игра е това. Привлича като магнит всички, за които Quake3 е прекалено труден :-))
<div align="right">Originally posted by -CTPAX-*-*01/02/2004*:* 13:01:40</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не мога да го кажа по-добре! []
абе май наистина съм объркал нещо с анкетата, ама не знам какво и как да го фиксна.
ама гледам, че има гласове.
засега няма да я променям - ако наистина има проблем ще го мисля някак.
@Malone - и аз много яко водки..
<font color="orange">добавено малко по-късно</font id="orange">
Malone - тези дни няма да можем да постреляме, щото се прецаках с някаква версия на CS(уж ретайл, дрън-дрън, фул... ) - като пробвам да се конектна към HOFF-а - познай ?? :
някакво съобщение за "different protocol" ми дава...
Най-много ми харесваше да я играя тази игра с колегите ми в предишната работа - около 10-тина компютъра вързани в мрежа - много яко ви казвам. Обаче ни порасваха ушите да слушаме да не влезе някой шеф[] Най-обичам да трепя народа с една кука[:P][:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Най-много ми харесваше да я играя тази игра с колегите ми в предишната работа - около 10-тина компютъра вързани в мрежа - много яко ви казвам. Обаче ни порасваха ушите да слушаме да не влезе някой шеф[] Най-обичам да трепя народа с една кука[:P][:D]
<div align="right">Originally posted by Sunny*-*01/02/2004*:* 20:59:13</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Слънце , слънчице,
Ти как отговори на анкетата ?
Не знам как да продължа.. - да не ме разбереш погрешно.. ,
ама в CS "куки" няма.
е, има едни "МНОГО Прости" полицаи , ама кука няма - има:
1. knife
2. pistol - USP, DeEagle, etc...
3. "Узи"-та и тем подобни
4. AK47, M4A1(M16 clone),....
5. една лека картечница
6. една много прокълната пушка - AWP
7,8,9,10 ... каски, гранати, жилетки, канчета, мешки, газЧорапиНаметало, сумки, въшкарници, Строй се, Равнис, МИРНО ! , GO GO GO !!!!!