Айде и една мисля смислена анкета[:D]
Кажи как и немаш проблеми,а до тогова ще пусна 20 гласа за Лили[8)]
доста тъпо направена анкета.. с наченки на оргиналност но не се е получило май []
black и r&b - я кажи какви са разликите според тебе? не казвам че няма, искам да ги чуя от теб []
`Само Шамара МОЙ
Лили Иванова`
не можа ли вместо да се правиш на интересен да напишеш `техно/или електронна/`, `класика` и т.н.? []
инак гласувам за друга - `my name is techno... call me electro...` old skul [:D]
Може и да е смислена като замисъл, но не и като реализация.
Би трябвало, когато се пуска анкета, отговорите да са взаимоизключващи се, поне до известна степен (това го казвам не за пръв път).
Например ако слушам rock (hard-rock, по-точно) и metal (classic heavy metal), как да гласувам ? Така, както е зададен въпроса, би трябвало да може да се гласува с повече от един отговор. Или си преформулирай въпроса (да речем, "Коя е любимата ви музика", което предполага само един стил, предпочитан пред всички останали, или аз няма да гласувам! [!] (много важно! [:D][:D][:D]))
латино и класическа, ама не става с два гласа...е и малко денс []
Почти всичко само да ми хареса.Иначе предимно нещо малко по старо 90-те или 80-те R&B някое техно с изключение на някой монотонни бръмченета [цялата песен едно и също].Слушам и Jazz и още много.Както казах каквото ми хареса
P.S Рока си е жив[8D]
Ами слушам диско но повече класическа музика. Но винаги има и изключения от правилото. Ако дадено парче ми харесва си го слушам ако ще и чалга да е.
Heavy(AC/DC,Rammstein)-за събуждане
Electronica(AstralProj,ElectricUniv,Underworld)-за през деня
Chill Out,Downtempo,Drum & bass(CafeDelMar,HotelCostes,Diana Krall)-вечер когато..
През останалото време слушам радио-на телефона,в колата или на компа.
Хард Рок, Хеви, малко Индъстриъл, Пауър Метъл, Спийд Метъл. Но обажавам Класиците на Жанра, Мейдън, Джудас, АС/ДС т.н.
Я , Лудия Ийст коуст бил от наща партия:-)) Чиърз Лудия:-))
...slave to the power of death... ....breaking the law... ... highway to hell... и т.н.[}]