Как да подкарам субуфера. Пускам сигнал от компа и от неговото си радио и не изкарва сигнал на subwoofer out, а на дисплея показва че е в режим субуфера и две предни колони. Двете предни свирят а субуфера не. Какъв е проблема.
Как да подкарам субуфера. Пускам сигнал от компа и от неговото си радио и не изкарва сигнал на subwoofer out, а на дисплея показва че е в режим субуфера и две предни колони. Двете предни свирят а субуфера не. Какъв е проблема.
Ако обясниш малко по подробно може и да се намери някой да ти отговори на въпроса!
Най вероятно не са направени настройките на самият ресивер. Включи на "on screen", така че да виждаш настройките на ТВ екран, разгледай конфигурациите на тонколоните, избор на звуковите режими и т.н...
Всички настройки са направени и пак не иска да свирне, а на дисплея показва че е в режим FL,FR и SW (субуфер) другите две свирят а той не иска. Има ли възможност да е защото е правен по принцип а не оригинален ( за кола 100W).
Субуфера активен ли е - т.е. имали собствен усилвател защото ако няма няма и да свирне тъй като ресивърите подават само линеен (не усилен) сигнал за субуферитеПървоначално публикувано от hunter79
Не е активен (няма усилвател) ето къде е бил ключа от баракатаа аз си мислех че нещо е дефектен .И сега какво 200 лв. за субуфер ли? Благодаря на всички отзовали се
![]()
Ако предните лява и дясна колони са ти достатъчно големи и имат хубав бас - нямаш нужда от събуфър. При мен е така. Тогава от настройките на ресивера задаваш без събуфър и ресивъра разхвърля басите на предните колони.
Май на там отиват работите. Но друго е да те удари в стомаха плътен бас![]()
Моите предни колони блъскат в стомасите и съседите ми, ако се наложи
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1221966
Въпрос на размери, обем, марка и т.н.
Е за тези вече нямат смисъл от субуфер, но моите далеч са по малки и са 70 W. А да те попитам и не само теб за тази цялата техника някаква защита от токов удар имаш ли и каква е. Аз мисля да свържа LCD, рисиивъра, и компа към някъкъв по голям UPS или нещо друго е по подходящо.
Да разбира се, ползвам! Разклонител от Техномаркет за към 30 лв с вградена защита и индикация.
UPS скъпо ще ти излезе.