Re: Искам да си взема AV Reciever
@Roumen68-ne релакс бе. Ама много те сърбят ръцете, обриви ли имаш? Няма няма па размахаш този "модераторски жезъл". Не забравяй, че най-доброто управление е онова, което не се забелязва. Виж как сладко си боцкаме тук :) Убави ти са колоните бе, убави :)
Цитат:
Първоначално публикувано от CrossBlade
Румене, погрижи се да бъда наказан!
Чакам действията ти! И обяснението, или не се изисква такова?
Преди моите постове човека щеше да се набута с нещо, което единствено ти (забележи мненията на останалите в темата ) мислиш че е правилно.
CrossBlade, предлагам ти по човешки да се кротнеш малко и да не усложняваме нещата излишно. Мога да извадя цитати от постовете ти в тази тема с достатъчно доказателства за неетично и недопустимо поведение. Даже прекалено дълго търпях. Не забравяй, че и други потребители останаха недоволни от постовете ти. Да броя ли колко пъти използва израза "грозните бети"?
Защо ти трябваше да вдигаш мъгели и пушеци в тема за многоканално домашно кино, щом стихията ти са лампите и стереото 2 x 5 W? Ей това не можах да разбера.
roumen68, "Грозната Бети" е доста популярен в момента в България и по света филм. Нали темата е за гледане на филми ?!
Предложението въобще не е по човешки, след като ме заплаши без причина, в позицията си на модератор.
Ще се опитам повече да не пиша в темата. Доколкото забелязах автора вече започна да се ориентира, "за жалост" не избра това, което ти му препоръча. Ще те помоля да не го банваш за това ;)
Променям си мнението!
Ти за какъв се смяташ!?
Цитат:
Първоначално публикувано от CrossBlade
Кой ти е дал правото да цитираш нечий пост от друг форум?
[mod edit roumen68]
Ти май се обърка, а? Забраняваш ми да пиша ли?! Цензурираш ми мненията?! Може би сега е момента да ми редактираш и останалите постове и да ги насочиш срещу мен самия, но да не отбелязваш намесата си?! :-memnon Как реши че имаш право да ми се редактираш постовете?! !
Ето текста който ти редактира! Я кажи кое правило нарушава? - Няма проблем, изтрий го, аз обаче ще го документирам :RTFM:
Цитат:
Първоначално публикувано от roumen68
Отговарям подред :)
Riptor, с тази функция Crystalizer (настройка 0...100%) се изменя начина на звучене, което на мен ми наподобява на функцията Loudness при някои усилватели. Така някое MP3 с неособено добро качество започва да звучи доста сносно. Без нея се чува някак си по-глухо и по "далечно".
D.Kolev, благодаря за мнението ти, което го уважавам, защото явно идва от специалист.
Ще се опитам да обясня моят звуков вкус: в началото на 80-те, когато се слушаха касетки с глухи записи - признак за добро качество бяха добре изразените ниски и високи честоти. Може би оттогава имам някакъв изкривен, не-хайфистки музикален вкус, но харесвам звука да бъде "оцветен" - подчертани баси, но не и бумтящи, както и леко пресилени високи честоти.
CD плеъра паралелно си е свързан и с RCA стерео кабел, но така не ми допада звука - не е динамичен, глух е.
Относно новата карта - по принцип не слушам джаз, но за проба си пуснах "The man I love" - просто настръхнах от дълбокият бас и от мекото и на места ярко звучене на тромпета. Много силен ефект на присъствие.
Може вкусът ми да не е точно хайфистки, но аз съм си във възторг от саунда.
Далеч не мисля да се засягам - напротив - нов съм във форума, а и за първи път общувам със "сродни души" на тема аудио, така че ми е много интересно :)
"В спора се ражда истинската караница" (по твърдението на Дарик радио)
Точка на въпроса!