хеи момчета кажете YAMAHA RX-V565 МОЖЕ ЛИ ДА РАБОТИ НА 6,4,2 ОМА ЩОТО ГО ДАВАТ 8 ОМА.А КОЛОНИТЕ МИ СА 6 ОМА.
хеи момчета кажете YAMAHA RX-V565 МОЖЕ ЛИ ДА РАБОТИ НА 6,4,2 ОМА ЩОТО ГО ДАВАТ 8 ОМА.А КОЛОНИТЕ МИ СА 6 ОМА.
Може да работи на 6 и 8 ома. Сменява се от Advanced Setup. Прочети си книжката.Първоначално публикувано от venci79
пак спасяваш положенито благодаря.ана 4 и 2 ома може ли че с англииския съм скаран.и на колокото по-малко ома го направя ще свири повече нали.Първоначално публикувано от lazarus18
lasarus18 колоните ми са 6 ома и отзад имат 4 изхода на колона сега са вързани на бридж .те могат ли по-някакъв начин да им свалям омажа.
ами колоните са ми 6 а ресивара 8 ако наглася и рисивара на 6 няма ли да свири повече.Първоначално публикувано от lazarus18
Ресийвъра не е на 8 ома. Той може да работи с тонколони на 6 и на 8 ома. Слагай в менюто опцията на 6 ома, закачай колоните почвай да им се радваш.
пак сме преебани в книжката току що видях че естественно за USA правят винаги наи доброто.
specifications
RMS Output Power for front,center,surround...
USA and Canada models-1kHz,0,9% THD,8 oma -90 W
Others models - 1kHz,0,9% THD ,6 oma -90 W
ами как защо,за канада и сащ още при 8 ома постигат 90 вата а за останалите страни при 6 ома.все едно сме страни от третия свят.Първоначално публикувано от Danri