Здравейте на всички членове на форума и по-специално на тези, които се интересуват от аудиотехника.
Наскоро се сдобих с комплект Jamo 606 HCS3 и съм много доволен от звученето им - конкретно ги използвам при гледане на филми в HD формат от компютъра. За момента не мога да си позволя да добавя и субуфър към конфигурацията, а и басовите говорители на предните колони са ми достатъчни за момента.
За сега ползвам един стар ресивър Pioneer VSX-D710, който обаче трябва да върна в най-скоро време, защото през сезона го ползваме в едно заведение.
Идеята ми е да взема ресивър във входящото ниво с всички необходими актуални декодери. Не съм меломан, така че слушането на чисто стерео с уникален звук от машини от по няколко хиляди лева не ме вълнува.
В крайна сметка ресивърът и озвучителните тела трябва да съответстват едни на други по качество и затова и съм се насочил към тези два модела.
Моля споделете ако имате впечатления от единия или другия модел - за и против конкретните модели.
Предполагам, че някой от вас имат наблюдения и върху двата модела.
Предварително искам да споделя, че съм прочел предишните теми във форума, но така и не успях да намеря сравнение между моделите в ниския клас със HD декодери.
Благодаря Ви предварително!