Re:Съвет за аудио за 300лв
За тези пари неможе да се очаква високо качество !По добре дом.кино , а пък ти като искаш си го ползвай за стерео !
Ако колонките ти са GP-S7500 - те звучат отлично за парите си, че и за повече.
Сега погледнах колонките - GP-S7500 са.
А какво домашно кино да взема - предполагам, че въпросът трябва да го задам в раздел видеотехника.
Ами някое моделче на Сони предполагам ще ти свърши работа.
Нали за домашно кино питаш защо показваш стерео системки? Някакво такова http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038332 ?
Темата е аудио до 300 лв. Просто civica написа, че по-добре домашно кино отколкото аудио, но след кратък размисъл и малко ровене в интернет се върнах на първоначалното си мнение да взема някакво аудио. Така, че всякакви мения ще са от полза. Утре ще ходя да чуя как звучат няколко системки филипс и сони, които си набелязах - ако не звучат добре ще мисля пак.
Благодаря на всички отговорили досега. :Drinks: Чакам и други мнения. :)
Само за аудио, бих ти препоръчал този Sharp. Аз имам такъв у нас и звучи доста добре. Още повече, че е с 5 диска и USB.
http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=255&group=5
Ако го има в Бургас, ще го видя - изглежда добре.
Как е с ниските честоти - единствено това ме притеснява в тези аудио системи.
С ниските честоти няма как да е добре , с този размер на говорителя и кутията за него ! Тези системи имат разни подобрители за по-изразен бас , но всичко е субективно !А системата за дом. кино / почти на същата цена / си има отделен басов говорител за подчертаване на ниските честоти на звука ! Но парите и решението са си изцяло твои , така че успех с покупката !
Само ще добавя ,че точно това кино което ти предложиха по горе има възможност за разпределение на колоните.Тоест ако нямаш възможност място да ги разпръснеш в цялата стая могат да стоят всички на едно място като така наречените саунд бар системи.Без да съм чувал Шарпа съм сигурен ,че ще свири по добре от него в стерео режим.
Цитат:
Първоначално публикувано от yavor_dz
Ако го има в Бургас, ще го видя - изглежда добре.
Как е с ниските честоти - единствено това ме притеснява в тези аудио системи.
По принцип си има функция за подсилен бас, но както каза Civica не можеш да очакваш чудеса. Екстрата която на мен ми допадна е това, че има видео аукс. Това ще рече, че само с едно кабелче можеш да я включиш към всякакъв източник и ще ти звучи през нея. Аз съм включил и телевизора и двд-то през нея и съм много доволен.
Цитат:
Първоначално публикувано от yavor_dz
Сега погледнах колонките - GP-S7500 са.
А какво домашно кино да взема - предполагам, че въпросът трябва да го задам в раздел видеотехника.
Темата е за аудио,но тук питаш за домашно кино,за това ти предложих Сони-то.И защо искаш да замениш гигабайта,чиито качества и отзиви са повече от отлични в ценовия си клас?
charmock - Екстрата която на мен ми допадна е това, че има видео аукс.
Как изглежда този порт и всички ли системки го имат?
И киното ще чуя как звучи - точно затова питам тук, защото знам, че ще чуя компетентни мения.
Vanquished - И защо искаш да замениш гигабайта,чиито качества и отзиви са повече от отлични в ценовия си клас?
Не го сменям - той е на компа, а в другата стая нямам аудио.
И наистина като се замисля ще е добре през него да минават ДВД-то и телевизора. Въобще съм затънал в размисли.
Благодаря на всички за коментарите. :Drinks: