За съжаление DTS по оптиката с USB плеъра на телевизора НЕ РАБОТИ ТЕАСТВАНО на LG 42LH7000- липсва декодер за DTS в ТВ-тоПървоначално публикувано от lazarus18
За съжаление DTS по оптиката с USB плеъра на телевизора НЕ РАБОТИ ТЕАСТВАНО на LG 42LH7000- липсва декодер за DTS в ТВ-тоПървоначално публикувано от lazarus18
Вече и аз се сдобих с тва 'чудо' а техниката. Първи отзиви - РАБОТИ !!! Включително DTS от плеър Diva HD през оптиката. Нещо от ТВ-то стерео сигнала не го 'чува' но ще търсим причината по натам. Успях и да го забия, при бързо превъртане на филм с DTS, след въщане в нормален режим не иска да разпознае аудиото което идва от плеъра. Без значение AC3, DTS, stereo и т.н. Изключване от контакта помогна :-)
По повод ТВ с DTS декодер, само новата C-серия на самсунг има вграден декодер за него, при другите марки не знам как е, но със сигурност ще наваксат, въпроса е в купуването на лиценз от dolby laboratories или фирмата, която е измислила дтс.
Здравейте, след известно чудене и маене, и аз си заръчах HDV-18A от братския китайски народ. Надявам се поне началото на Януари да пристигне, имайки предвид празниците. Докато чакам да пристигне, бих се радвал, ако някой от притежателите му сподели впечатленията си след по-продължително ползване. Благодаря предварително.