Вижте на какво се натъкнах http://hifiexpo.bg/![]()
Вижте на какво се натъкнах http://hifiexpo.bg/![]()
Преди време имаше подобни изложения , но нещо замряха ! Дано това да е ново начало , а не само инцидент ! Но както е представена информацията , излиза като реклама на хотела , в който ще се проведе поредното изложение !
Ъпрейтнато е сайтчето и има вече описани марките и фирмите, които ще представят продукти. Ще го посетяИма възможност човек да прослуша системи висок клас без много да обикаля със седмици по различните магазини и ако не друго то поне да си свери часовника и да добие някаква представа .
Регистрирах се и веднага дойде мейл, че съм получил безплатен достъп до изложението.
Първоначално публикувано от prt
И сега трябва да им носиш имейла да им покажеш , че ще влезеш
![]()
![]()
А аз не получих.Първоначално публикувано от prt
Свършили са имейлите
Спокойно, билета ще е 5 лв.
Аз и без това нямам много вяра на следното:
Say your name at the registration desk of HI-FI EXPO in “Grand Hotel Sofia” and you will gain free access to the exhibition.
Какво ще кажете да се съберем една групичка в уточнен предварително удобен ден и час?
Обмяна на опит, взаимноизгодно сътрудничество, сверяване на слух и т.н.![]()
Един приятел ходил днес да снима нещо за Експото.Каза,че се опразват стаи,явно ще се прави добра,подобна на домашна,симулация.Обикаляш си от стая в стая,а не всичко да е в едно хале.Така се надявам да е.
Това за стаите се знае отдавна, това е и смисъла на експото, че евентуално ще има условия за слушане. Много техника събрана в хале става единствено за снимки![]()
Пратиха ми ... ще изплакна ушички доволно.Отивам да си купя един Audispray ,за да чувам посоката на кабелитеПървоначално публикувано от Vanquished
![]()
Около седмица след този мейл трябва да дойде на твоето има пропуск за дните на изложението. С мейла само не става - идва ти пропуск на мейла. Моя днес го получих - мисля преди седмица се регистрирах.
И на мен ми ористигна пропуск с името ми, който да разпечатам.
Само не разбрах, този билет дали важи за всички дни?Първоначално публикувано от lazarus18
Според мен да.
Освен ако не го вземат на влизане.