Както става ясно още в заглавието,опитвам се да избера ресивър,който ще се ползва най-вече за домашно кино..засега битката е между DENON AVR-1906 и DENON AVR-1610B Eто и адреси с технически характеристики http://www.denon-bg.com/articledetai...?ArticleID=154 и http://www.denon-bg.com/articledetai...?ArticleID=252 ... Комплекта колони,с който ще работят е Jamo S606 3CH http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024973

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от memory_of_music
 Първоначално публикувано от memory_of_music   . Взимай най-натъпкания с мощност и екстри и най-важното най-красивия според теб, защото ти ще го гледаш всеки ден. Първо обаче трябва да си сигурен в избора на тонколони, защото както ти казаха "ТЕ СВИРЯТ". Четенето на характеристики, ревюта и мнения по фурумите е чудесна база за изграждане на първия избор, но за съжаление финала се провежда чрез слушане. До колкото разбирам си от Варна (най-красивия град за мен в България) и там нямаш голям избор, отиди в този магазин, където ще можеш да откажеш, върнеш или замениш стоката ако не ти хареса. Jamo са читава фирма, но само високите класове. Помисли и върху варианта да си вземеш само фронтални и в последствие да доизграждаш системата - много хора сме така поради липса на достатъчно финанси и нежелание към компромис с това, което сме си навили на пръста. Успех
. Взимай най-натъпкания с мощност и екстри и най-важното най-красивия според теб, защото ти ще го гледаш всеки ден. Първо обаче трябва да си сигурен в избора на тонколони, защото както ти казаха "ТЕ СВИРЯТ". Четенето на характеристики, ревюта и мнения по фурумите е чудесна база за изграждане на първия избор, но за съжаление финала се провежда чрез слушане. До колкото разбирам си от Варна (най-красивия град за мен в България) и там нямаш голям избор, отиди в този магазин, където ще можеш да откажеш, върнеш или замениш стоката ако не ти хареса. Jamo са читава фирма, но само високите класове. Помисли и върху варианта да си вземеш само фронтални и в последствие да доизграждаш системата - много хора сме така поради липса на достатъчно финанси и нежелание към компромис с това, което сме си навили на пръста. Успех  !
!
						 )..Чух го в един приятел,хареса ми по критериите,за които ме посъветхвахте - Мощност , Екстри , Дизайн....сега ще ходя за колоните,тоя ресивър го чух с Jamo S606 3CH , имаше чист и ясен звук,различните инструменти се отличаваха идеално , и чудесно реагираха на резки смени на динамиката...единственото нещо,което не ми хареса беше , че когато е прекалено намален(имам предвид да звучи тихо) всичко звучи леко мътно,приглушено,с някакъв облак над цялата звучност...Нооо прекрасно знам че За толкова пари - толкова качество...а и кой си купува такава система,за да я ползва на 1-2% от възможностите ѝ
 )..Чух го в един приятел,хареса ми по критериите,за които ме посъветхвахте - Мощност , Екстри , Дизайн....сега ще ходя за колоните,тоя ресивър го чух с Jamo S606 3CH , имаше чист и ясен звук,различните инструменти се отличаваха идеално , и чудесно реагираха на резки смени на динамиката...единственото нещо,което не ми хареса беше , че когато е прекалено намален(имам предвид да звучи тихо) всичко звучи леко мътно,приглушено,с някакъв облак над цялата звучност...Нооо прекрасно знам че За толкова пари - толкова качество...а и кой си купува такава система,за да я ползва на 1-2% от възможностите ѝ