И така след дълго четене по наши и чужди форуми реших да взема ресивър денон 1910 за 320$ като в началото не мислех да правя някаква сериозна инвестиция в тази насока но нали знаете като вземаш е добре да вземаш веднъж.Идват на дневен ред обаче следните въпроси какви колони да подбера и задължително суббуфер защото съм кино маниак angel един приятел казва че холивуд не може да ми смогне да произвежда филми .Насочих се първоначално към Еltax Monitor от сайта на еlektron.bg но там няма суб вероятно ще трябва да взема от някъде втора ръка .Стаичката е към 20 квадрата аз музика слушам от време на време rock-евъргрийни, съвременна денс,жената слуша повече хеви метал,но гледам филми поне по 1-2 на седмица през почивните дни.Та някакви мнения за тези колони ако препоръчате нещо по евтино и по добро ок. като гледам така не ми се дават повече от 800-900 лв. за колони.А и друго понеже на компа нямам HDMI изход ще трябва да се обзаведа и с мултимедия тук в USA WD Live e 99$ от тук ли да вземам тая джаджа или по добре в БГ да избера някоя друга мултимедия.Приемам съвети!Това за слушанто с любим диск го знам,просто нахвърляйте идеи.До месец се прибирам и трябва да съм го решил