Отговор: Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
+1 за предложението на Светльо. Колоните можеш да чуеш тук Демонстрационни зали | audio-bg.com
За субуфер виж тук Subwoofers
Всички субуфери са с безплатна доставка до България и 5 години гаранция.
Ако музиката е приоритет бих взел sealed субуфер, а за кино - ported.
Отговор: Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
ONKYO TX-NR 636 7.2 -20% - 860лв.
ONKYO TX-NR 535 5.2 -20% - 612лв.
ONKYO HT-S 4505 B 5.1 -20% - 864лв.
ONKYO HT-S 6505 B 5.1 -20% - 991лв.
Добри Коледни намаления.
;) Още стотина лева и ще стигнат немският Амазон ;)
Цитат:
Първоначално публикувано от
myrfi12
...
Мамините те сладури... да им давам ли линкове към острова или сами ще си ги намерят? Хубаво, малък пазар, бедно население, ама тези се оляха с цени, цяла година ги гледам и им се дивя, сега се усетили да понамалят малко. Айде опитайте да давате конкуренти цени през цялата година, а не само по празници, току виж сме спрели да гледаме магазините в странство. За мен разлика в порядъка до 100 лв е поносима с оглед гаранцията, вижте цените на Ямата тук и там, доста сходни (за нисък и среден клас говоря), но Onkyo и Marantz тук са на бесни цени, е така няма да стане. Айде дано да не им е уроки и догодина тези пичове с Онкиото да задържат тренда, току виж им потръгнат нещата.
Цитат:
pulsedriverbg
Миналата година пак така имаха отстъпки. Като минаха празниците дървото се върна пак :)
Иначе цената не е цялата картинка..... грижата за клиента също е много важна. Тук ми се е налагало да ннасилвам продавачи да ми продадат определена стока.
По природа съм си мнителен, за да не кажа и параноичен, но забелязвам, че в Чалгария стават все повече и повече тези търгаши, пардон търговци, които не ти искат парите. И това се отнася за почти всичко, от храна, през дрехи, та до техника. Влизаш в магазина и той те гледа така сякаш не ти, а той на теб ще дава пари. Не го разбирам, честно! Знам, че купувам най-евтиното защото съм беден, но все пак и то струва нещо. Вероятно предпочитат да продадат стока, която е цифра, от колкото да се разправят с дузина неудачници като мен. Питам се обаче, толкова ли са много тези, които купуват големите цифри, че другарите "бизнесмени" нас бедните не ни броят за живи?
На ОТ обаче май никъде няма промоции или поне по-сериозни от 5% намаления, които да са отразени онлайн.
Цитат:
myrfi12
На ОТ обаче май никъде няма промоции или поне по-сериозни от 5% намаления, които да са отразени онлайн.
Тук няма, но на острова ИМА :thumbsup: Доставката до тук с габко ти е 2,20 лв. на килограм, кеф ти избор, кеф ти цена... Само субуферите са проблемни заради електрониката, но няма пълно щастие. След празниците почват разпродажбите на върната подаръчна техника и т.н., в ebay.co.uk/de също ще изскочи доста стока, само здрав да е човек, все ще си намери нещо за душата.
Весели празници на всички Ви!
Живи и здрави да сте Вие и Вашите семейства!
Весела Коледа!
DTS неотдавна представи нова технология за кодиране на цифров звук - DTS: X, която се смята за приемник на DTS-HD Master Audio. Подробните технически характеристики ще бъдат публикувани при официалната презентация, която е запланирана за март 2015 година.
Почти 90% от производителите на процесори и ресивъри вече смятат да включат поддръжка на новият формат за обемен звук в своите устройства в 2015 година. Сред тях Anthem, Denon, Integra, Krell, Marantz, McIntosh, Onkyo, Outlaw Audio, Pioneer, Steinway Lyngdorf, Theta Digital, Trinnov и Yamaha, но това е дълъг списък, който безусловно, ще се допълва с други марки в близките месяци.
Очевидно, че е обезпечена поддръжката на DTS: X с интеграция в цифрови процесори водещи производители, в това число Cirrus Logic, Analog Devices и Texas Instruments.
DTS Announces DTS:X Immersive Surround Sound Format | Audioholics
Отговор: Re:Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
И това е вариант ONKYO HT-S 4505 B 5.1 Щом не смяташ да инвестираш повече пари, за филми е добре да има субуфер в комплекта. Ямаха 373 не е ли старичък модел.
Може и още по-тънко да мине - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ONY-HT-DH540SS - 729лв
За споменатите суми само някой комплект от веригите , което пък не е лош вариант за ограничен бюджет и с основно предназначение филми .
Да, ако иска ще има избор и с по-скъпия вариант Ресиивър SONY HT-DH550
Другата възможност е да се чака за промоция в ТМ, където наскоро бяха сглобили промоционален пакет от Ямаха 377 + колони 5.0 или 5.1 пак на цена около 900лв. Колкото до ТП това, което в момента е на промоция в брошурата /Пионер/е също стандартно за магазина предложение. Понякога пускат и Harman Kardon в комплект с малки сателити и субуфер.