Резултати от 1 до 6 от общо 6

Мнения относно PIONEER DCS-590

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008
    Мнения
    123
    #1

    Мнения относно PIONEER DCS-590

    Здравейте всички,моля за мнения относно въпросната система.......http://electron.bg/product_info.php?...ducts_id=99738 ....наясно съм, че не мога да очаквам кой знае какво от нея.......но все пак до колко може да се вярва на написаното за нея че е висок клас и т.н. Дали ще има разлика от подобните в този ценови клас масово разпространени системи на Samsung,Sony и т.н.

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Мнения
    172
    #2

    Re:Мнения относно PIONEER DCS-590

    Системата е красива, но я бива само за кино без да имаш огромни претенции. Лично аз бих я предпочел пред останалите. Не съм сигурен, че поддържа субтитри на българси. Направи следното: запиши на DVD диск два филма в DivX формат със съответните субтитри, но единия да е Blu-Ray Rip над 2GB и провери дали го чете нормално, защото може да изпитва затруднения с по-новите компресии и съответно да се прекараш. Ако ще гледаш само DVD това е друга работа. Минус е ако можем да го наречем така липсата на Blu-Ray четец както и това, че на чете видео файлове от флашката (за последното не съм на 100% сигурен).

  4. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008
    Мнения
    123
    #3

    Re:Мнения относно PIONEER DCS-590

    Направи следното: запиши на DVD диск два филма в DivX формат със съответните субтитри, но единия да е Blu-Ray Rip над 2GB и провери дали го чете нормално, защото може да изпитва затруднения с по-новите компресии и съответно да се прекараш.

    Там е то че нищо не мога да проверя тъй като съм от Русе,и евентуално ще я поръчам онлайн........та затова и попитах тука за вашето мнение....по принцип мисля да я закача за компа да ми вади звук.....а видео съм пуснал директно в телевизора........и да си гледам филми от компа.......предполагам че след като има оптичен вход ......това няма да е проблем......

  5. Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Мнения
    172
    #4

    Re:Мнения относно PIONEER DCS-590

    Тогава защо ти е тази система. По-добре си вземи ресийвър нисък клас и комплект тонколони. Ще ти излезе малко по-скъпо с около 70-300лв. Пример: http://electron.bg/product_info.php?...ducts_id=61631 + http://electron.bg/product_info.php?...oducts_id=1121 или http://electron.bg/product_info.php?...oducts_id=1149. По добре е със ресийвър и тонколони. Ако нямаш финанси по добре си вземи ресийвър и фронтални тонколони сега и в последствие доизграждай системата. Много юнаци от форума сме така.

  6. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008
    Мнения
    123
    #5

    Re:Мнения относно PIONEER DCS-590

    Цитат Първоначално публикувано от ermenkov
    Тогава защо ти е тази система.
    Ами защото както ти сам каза.......изглежда красиво........има фаца така да се каже.....и имам някаква надежда че може и да свири прилично....то е ясно че с ресийвър и хубави колони ще има много по качествен звук.....ама става много разнородно някак си.........ресийвъра един..........колоните други.......искам да ме радва не само като звук.......но и визуално........пък и да си призная ..........цената също е определяща........за ресийвър и колони които да свирят........и да изглеждат добре..........цената отива много високо........

  7. Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Мнения
    172
    #6

    Re:Мнения относно PIONEER DCS-590

    Всичко зависи от критерия, който имаш за "да свири прилично". Ако до момента си слушал на компютърни тонколонки тази системка ще ти се стори като киносалон. Отиди в някой от Технотата и чуй една-две системи. Така ще придобиеш представа за това, което да очакваш от Pioneer-a.

  8.  
     
Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 142
    Последно: 02-02-24, 22:51
  2. Blu-Ray Player Pioneer / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 24
    Последно: 16-04-19, 20:54
  3. Отговори: 1
    Последно: 28-05-14, 18:42
  4. PIONEER LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения
    От tattoo777 във форум Други телевизори
    Отговори: 19
    Последно: 21-03-10, 09:21
  5. DVD Pioneer мнения става ли за divx филми
    От skalata6290 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 22
    Последно: 07-11-07, 18:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе