Като се има предвид, че по-малката ямаха а-s500, според whathifi е най-добрата в клас до 500 лири, a-s700 по-лоша няма да е. Така, че май нещата клонят на там. Да не говорим, че изглежда в пъти по-добре от всички до тук.
Като се има предвид, че по-малката ямаха а-s500, според whathifi е най-добрата в клас до 500 лири, a-s700 по-лоша няма да е. Така, че май нещата клонят на там. Да не говорим, че изглежда в пъти по-добре от всички до тук.
Това в НАй-продаван се мени на всеки месец. Ето ако съдим по звездичките колко са и отредили http://whathifi.com/Review/Yamaha-A-S700/![]()
http://www.techradar.com/reviews/aud...-488867/reviewна кое ревю да се вярва.
То е ясно, оценката е доста субективна, но a-s500 е най-добрият в този клас не за месец, а за 2010та година, доколкото разбрах. Обаче е странно как a-s500 има 5 звезди, а a-s700 - само 3.
Защото в цената му сигурно има по-добри предложения според тях.
На никое ревю не трябва да се вярва, само на ушите си.Първоначално публикувано от Sper
За това обикаляте , слухате, пак обикаляте и пак слушате - докато изберете.
Разгледай продуктите и виж цените,
http://www.htb.ro/home-audio/sisteme...rf52-5371.html
Успех
Струва ми се не много изгоден този сайт - yamaha-та е към 1130лв, а в амазон е под 1000.Първоначално публикувано от airmiro
1. Това което си посичил Клипша е с заден бас реф. усилвателя е по нисък клас дори от Ямахата, но за тия 1800 лева цяла стерео система си е екстра.
П.П. Аз си хъресах Monitor Audio Silver RX8 с над 356 и изчислих че ислиза 2700 лева, в България само колоните 2400 лева![]()
А транспорта? Гаранцията?
Иначе цените в сайта са като в България, но тези комплекти излизат на сметка.
Колоните ще са от България и ще си имат гаранция. При усилвателя ако разликата в цените не e голяма също ще го взема от тук, ако ли не има си международни гаранции както и срок в който можеш да се откажеш от покупката си. Разбира се надявам се да ги взема от тук по възможност от едно и също място, защото не ми се занимава с глупости. Бтв чак сега виждам, че горния линк води до цяла система - не търся система, cd player не ми трябва, а и колоните както казах са вече избрани - monitor audio bronze bx6. А и хора незнам вие на шега ли ги приемате тези пари, но за мен нито 1800лв(колкото струва предложената система), нито 2600(колкото приблизително излизат набелязаните от мен неща) са малко пари.
Румъния е на близо,транспорта ако си от София няма да е повече от колкото от Резово до София.За гаранцията на колоните,ами гаранция Франция.
Ако ги прецакаш сам ,никой няма да ти ги подмени със нови.
Ще ти го докажат,че си ти!!!
А цените в Румъния са с по 2500 до 4000лв по ниски.
Реши сам .
Аз съм решил за себе си, ще копувам от Румъния.От Разград съм,а до Букурещ са ми 150км.
Как ги изчисли пък тия 2500-4000 лева??!!
Какво ще купуваш ти?
Сравних поне 10 артикула и разликите в цените са пренебрежимо малки. За теб може да е изгодно от Разград, но от София или с куриер до тук разходите са по-големи и обезсмислят операцията до голяма степен.
Сравнение с моита система тази от 1800 лева е 3-ти по-евтина. Иначе за тия пари 1800 лева в нисък клас системата сия бива, незнам колко ще излезе транспорта до София но тази система, Аз съм от София поръчах си 2 диска от софийски магазин и ми излезе само доставката 5 лева за система която тежи поне 30 кила незнам колко ще излезе.
П.П 1 Румънска лея = 0,45 Български лева, сами смятаите колко струват нещата там.
Имах в предвид различните класове на колони.
Поклон пред теб Lazarus18 angel
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1295817360[/time]_________________________________________________
Добрите марки колони в Румъния са на много по добри цени.Предлагат 5.1 на промоции тук нищщщщооооооо,нима тука са богопомазани да ни дерат с тези цени.![]()
Справедливостта изисква да отбележим, че с горното упражнение (ако е щастлив) човек може да набележи производител/модел (в сравнение с друг при същите условия), който би му допаднал повече като слухово възприятие, НО САМО в салона в който ги слуша.Първоначално публикувано от hristobotev
Преместени в помещението където купувача е възнамерявал да ги ползва разликата винаги е ОСЕЗАЕМА, и незадължително в полза на първоначалния избор.
Едно от най-слабите звена в звуковъзпроизвеждането (ако не и най-слабото) е помещението където купувача ще слуша придобивката си (напр. каква максимална скорост може да развие Bugatti Veyron на улицата пред блока в който живеете). За това са написани безброй елегии, тук все още са на мода само производител, номер на модел и спецификации на хартия, а съвсем не е задължително да бъде така. Има и други критерии.
Споделени мисли, без претенции за истина от последна инстанция.