Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 58

Съвет при избор на аудио система

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2011

Re:Съвет при избор на аудио система

Като се има предвид, че по-малката ямаха а-s500, според whathifi е най-добрата в клас до 500 лири, a-s700 по-лоша няма да е. Така, че май нещата клонят на там. Да не говорим, че изглежда в пъти по-добре от всички до тук.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2010

Това в НАй-продаван се мени на всеки месец. Ето ако съдим по звездичките колко са и отредили http://whathifi.com/Review/Yamaha-A-S700/
    http://www.techradar.com/reviews/aud...-488867/review на кое ревю да се вярва.

4. Тук е от
    Jan 2011

То е ясно, оценката е доста субективна, но a-s500 е най-добрият в този клас не за месец, а за 2010та година, доколкото разбрах. Обаче е странно как a-s500 има 5 звезди, а a-s700 - само 3.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Защото в цената му сигурно има по-добри предложения според тях.

6. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Sper
    ..................... на кое ревю да се вярва.
    На никое ревю не трябва да се вярва, само на ушите си.
    За това обикаляте , слухате, пак обикаляте и пак слушате - докато изберете.

7. Тук е от
    Jan 2010

Разгледай продуктите и виж цените,
    http://www.htb.ro/home-audio/sisteme...rf52-5371.html

Успех

8.  

9. Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от airmiro
    Разгледай продуктите и виж цените,http://www.htb.ro/home-audio/sisteme...rf52-5371.html .

Успех
    Струва ми се не много изгоден този сайт - yamaha-та е към 1130лв, а в амазон е под 1000.

10. Тук е от
    Aug 2010

1. Това което си посичил Клипша е с заден бас реф. усилвателя е по нисък клас дори от Ямахата, но за тия 1800 лева цяла стерео система си е екстра.

П.П. Аз си хъресах Monitor Audio Silver RX8 с над 356 и изчислих че ислиза 2700 лева, в България само колоните 2400 лева

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

А транспорта? Гаранцията?
    Иначе цените в сайта са като в България, но тези комплекти излизат на сметка.

12. Тук е от
    Jan 2011

Колоните ще са от България и ще си имат гаранция. При усилвателя ако разликата в цените не e голяма също ще го взема от тук, ако ли не има си международни гаранции както и срок в който можеш да се откажеш от покупката си. Разбира се надявам се да ги взема от тук по възможност от едно и също място, защото не ми се занимава с глупости. Бтв чак сега виждам, че горния линк води до цяла система - не търся система, cd player не ми трябва, а и колоните както казах са вече избрани - monitor audio bronze bx6. А и хора незнам вие на шега ли ги приемате тези пари, но за мен нито 1800лв(колкото струва предложената система), нито 2600(колкото приблизително излизат набелязаните от мен неща) са малко пари.

13. Тук е от
    Jan 2010

Румъния е на близо,транспорта ако си от София няма да е повече от колкото от Резово до София.За гаранцията на колоните,ами гаранция Франция.
    Ако ги прецакаш сам ,никой няма да ти ги подмени със нови.
    Ще ти го докажат,че си ти!!!

А цените в Румъния са с по 2500 до 4000лв по ниски.

Реши сам .

Аз съм решил за себе си, ще копувам от Румъния.От Разград съм,а до Букурещ са ми 150км.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Как ги изчисли пък тия 2500-4000 лева??!!
    Какво ще купуваш ти?
    Сравних поне 10 артикула и разликите в цените са пренебрежимо малки. За теб може да е изгодно от Разград, но от София или с куриер до тук разходите са по-големи и обезсмислят операцията до голяма степен.

16. Тук е от
    Aug 2010

Сравнение с моита система тази от 1800 лева е 3-ти по-евтина. Иначе за тия пари 1800 лева в нисък клас системата сия бива, незнам колко ще излезе транспорта до София но тази система, Аз съм от София поръчах си 2 диска от софийски магазин и ми излезе само доставката 5 лева за система която тежи поне 30 кила незнам колко ще излезе.
    П.П 1 Румънска лея = 0,45 Български лева, сами смятаите колко струват нещата там.

17. Тук е от
    Jan 2010

Имах в предвид различните класове на колони.

Поклон пред теб Lazarus18 angel
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1295817360[/time]_________________________________________________

Добрите марки колони в Румъния са на много по добри цени.Предлагат 5.1 на промоции тук нищщщщооооооо,нима тука са богопомазани да ни дерат с тези цени.

18. Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristobotev
    На никое ревю не трябва да се вярва, само на ушите си.
    За това обикаляте , слухате, пак обикаляте и пак слушате - докато изберете.
    Справедливостта изисква да отбележим, че с горното упражнение (ако е щастлив) човек може да набележи производител/модел (в сравнение с друг при същите условия), който би му допаднал повече като слухово възприятие, НО САМО в салона в който ги слуша.
    Преместени в помещението където купувача е възнамерявал да ги ползва разликата винаги е ОСЕЗАЕМА, и незадължително в полза на първоначалния избор.
    Едно от най-слабите звена в звуковъзпроизвеждането (ако не и най-слабото) е помещението където купувача ще слуша придобивката си (напр. каква максимална скорост може да развие Bugatti Veyron на улицата пред блока в който живеете). За това са написани безброй елегии, тук все още са на мода само производител, номер на модел и спецификации на хартия, а съвсем не е задължително да бъде така. Има и други критерии.
    Споделени мисли, без претенции за истина от последна инстанция.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на аудио система за озвучаване ( тв )
    От gurcayy във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 12
    Последно: 16-02-15, 19:38
  2. Избор на бюджетна аудио система с dlna свързаност
    От stefooo във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 07-02-15, 14:07
  3. Съвет за избор на аудио система
    От m.parushev във форум Тонколони
    Отговори: 1
    Последно: 27-12-12, 15:55
  4. Молба за съвет при избор на система за домашно кино
    От Stela_111 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 4
    Последно: 22-07-11, 17:58
  5. Аудио Система 5.1
    От Userz2k във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 2
    Последно: 10-06-04, 12:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе