Здравейте,
Моля ви за помощ при избора на система за домашно кино, тъй като съм любител на качествен звук, но абсолютно незапозната с малко по-високия клас системи. Телевизора, който имаме от скоро е: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...577/P11090102/Плазмен-телевизор-PANASONIC-TX-P50V20E
Помещението е 50 кв.м., положени са кабели за 5+1 колони в стените и нямам плеър. В тази връзка си представям системата по следния начин – колонки 5.1, DVD player (Blu-Ray плеърите ми се струват доста скъпи все още) и ресивър, към който в последствие ще мога да добавя и Blu-Ray Player. Основно ще използваме системата за гледане на филми (предимно изтеглени от интернет, ако това е от значение), но също и много обичам да слушам музика. Ще се радвам ако мога да пускам филми и музика от външен хард диск. И може би най-важното - на цена около 1500 – 2000 лв.
До момента съм ходила само до технополис, където се спрях на този вариант, основно по слух:
Колони - 5.1 колони HARMAN KARDON HKTS-9BQ (800 лв., колебая се дали ще са достатъчни за помещението, евентуално тези 5.1 колони HARMAN KARDON HKTS-30BQ- 1000лв. )
Ресиивър и плеър - Ресиивър HARMAN KARDON H.KARDON SYSTEM 14128/230 (1000 лв), тук ме притеснява че е по-стар модел, от гледна точка на формати и т.н.
Друг икономичен вариант ми се струват тези колонки и ресиивър - 5.1 колони ONKYO HT-S5405/B (1100 лв), но отново притеснението ми е дали ще са достатъчни за помещението, със DVD плеър ONKYO DV-SP406 (300 лв.).
Молбата ми е да ме посъветвате за най-разумното, което мога да взема в този ценови диапазон, с оглед и на ползването в бъдеще (формати, добавяне на блурей плеър и т.н.) . Благодаря предварително :-)