Здравейте!
Има ли начин да свържа усилвател към Онкио 608 в стерео режим,тъй като няма pre-out.
Здравейте!
Има ли начин да свържа усилвател към Онкио 608 в стерео режим,тъй като няма pre-out.
Този модел не е предвиден за такова свързване , но ако ти се експериментира - моля , но цялата отговорност за последиците си е изцяло твоя !
Какво значи в "стерео режим"? Той си има два вида стерео режими, при които свирят само предните колони, единият от които е "pure audio" с изчистено от корекции добро стерео.
civica желанието ти да се изявиш навсякъде явно няма граници. Не мислиш ли обаче, че е редно като цитираш дословно някого, да отбележеш кого цитираш
Няма да се очудя, ако последва Copy - Paste на цели публикации, а не само на отделни изречения.
Право на отговор - и какво лошо има в това , никого не съм заблудил или излъгал ! Човешко е да се греши , а моята грешка съм я поправил .
Не се чуди , няма да се случи с твои статии или дори думи , гарантирам ! Но за други автори , който не го приемат така болезнено , не обещавам !
А по темата - не мога да разбера какъв ефект търсиш при това свързване , с този ресивър ? Дали си заслужава ?
При продължителна максимална мощност изчезват високите като намаля пак излизат.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1311589469[/time]_________________________________________________
Пък и за малко повече сила.
Стана ми много любопитно -какво помещение озвучаваш , че ползваш продължително макс. мощност ? И какви са ти колоните ?
Усилвателя , който искаш да го свържеш към ресивъра имаш ли го , и ако да -какъв е ?
Стаята е около 40 м2.,фронт колоните са Вега VE12, слушам предимно музика.Усилвател нямам защото ресивъра няма pre-amp изход.Яд ме е че тогава не си взех Маранц за тия пари.Разбирам че няма да стане с Онкио-то без да се отваря.
Добре е , че постигнахме консенсус по въпроса !
Остава за стереото да си купиш отделен усилвател , който да не е вързан в система , малко неудобно , но щом слушаш предимно музика и то силно - това е май варианта !
Онкиото си е добър , високо оценен модел за 2010 , но силата му е другаде !
Дай предложения че не съм ориентиран какъв стерео усилвател е най-подходящ за тези колони.
Кажи поне някакъв ориентировъчен бюджет , щото предложения има много на цени разни !