Търся тънък коаксиален кабел някъде 3.7мм (до 5 макс) диаметър, бял. Някакви идеи от къде може да се намери?
Преглед за печат
Търся тънък коаксиален кабел някъде 3.7мм (до 5 макс) диаметър, бял. Някакви идеи от къде може да се намери?
Виждал съм такъв (води се микрокоаксиал) в Електромаркет Варна, само че черен.
RG174, ама е черен. Всъщност не пишеш за колко омов кабел става дума - 50 или 75 ома?Цитат:
Първоначално публикувано от glowndark
http://www.universal-radio.com/catalog/cable/2632.html
Не RG59 с 2 захранващи ми трябва 75ома
Май не схващам....Цитат:
mini коаксиалния е 50 ома
стандартния е 75
Или по-скоро нещо такова ,
комбиниран кабел го наричат.
И май това е точното място, където трябва да се пита...Цитат:
Първоначално публикувано от miroto
Ами че така кажи.... :) Такива има във всяка фирма за видео наблюдение. Veos... :) не са ми фаворити.....Цитат:
Има различни видове, такива които допълнителните жила и коаксиала са като един кабел (кабела е кръгъл) , а има и такива при които жилата вървят успоредно на коаксиала в собствена изолация (кабела прилича външно на "мостов")
Има ли такъв под 5мм?Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
Ако имаш предвид само коаксиала вътре в комбинирания кабел - да, като цяло целия комбиниран кабел обаче е около 6мм.Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
Тези които приличат на "мостов" обикновено коаксиала е RG59 или RG6.
Мерси! :Drinks:Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
Здравейте,
Да питам тук, за да не отварям нова тема. Предварително да кажа, че не съм наясно :)
Имам стандартен коаксиален кабел за телевизия прокаран от тв оператора, но тъй като е много дебел ще ми е трудно да го прекарам през целия апартамент в самите лайсни, които имат канали (от коридора до хола). Става въпрос за разстояние от 15 метра.
При това положение мога ли да ползва някакъв по тънък кабел и бихте ли ми препоръчали, защото нямам представа ?
За такова разстояние възможно ли е да има влошаване качеството на сигнала (идеята ми е да съединя коаксиалния кабел на тв оператора, който е вкаран в апартамента, с този по-тънкия, който възнамерявам да купя).
Аз не бих го правил. Бих използвал това за да го скрия
Миниканал със самозалепващо фолио 12,5/12,5, кремав | Пластмасови кабелни канали WDK | LFS - Кабелни канали | Онлайн магазин на Обо Бетерман