Търся тънък коаксиален кабел някъде 3.7мм (до 5 макс) диаметър, бял. Някакви идеи от къде може да се намери?
Търся тънък коаксиален кабел някъде 3.7мм (до 5 макс) диаметър, бял. Някакви идеи от къде може да се намери?
Виждал съм такъв (води се микрокоаксиал) в Електромаркет Варна, само че черен.
RG174, ама е черен. Всъщност не пишеш за колко омов кабел става дума - 50 или 75 ома?Първоначално публикувано от glowndark
http://www.universal-radio.com/catalog/cable/2632.html
Май не схващам....Първоначално публикувано от glowndark
И май това е точното място, където трябва да се пита...Първоначално публикувано от miroto
Ами че така кажи.... Такива има във всяка фирма за видео наблюдение. Veos... не са ми фаворити.....Първоначално публикувано от glowndark
Има различни видове, такива които допълнителните жила и коаксиала са като един кабел (кабела е кръгъл) , а има и такива при които жилата вървят успоредно на коаксиала в собствена изолация (кабела прилича външно на "мостов")
Ако имаш предвид само коаксиала вътре в комбинирания кабел - да, като цяло целия комбиниран кабел обаче е около 6мм.Първоначално публикувано от Lupus
Тези които приличат на "мостов" обикновено коаксиала е RG59 или RG6.
Здравейте,
Да питам тук, за да не отварям нова тема. Предварително да кажа, че не съм наясно
Имам стандартен коаксиален кабел за телевизия прокаран от тв оператора, но тъй като е много дебел ще ми е трудно да го прекарам през целия апартамент в самите лайсни, които имат канали (от коридора до хола). Става въпрос за разстояние от 15 метра.
При това положение мога ли да ползва някакъв по тънък кабел и бихте ли ми препоръчали, защото нямам представа ?
За такова разстояние възможно ли е да има влошаване качеството на сигнала (идеята ми е да съединя коаксиалния кабел на тв оператора, който е вкаран в апартамента, с този по-тънкия, който възнамерявам да купя).
Аз не бих го правил. Бих използвал това за да го скрия
Миниканал със самозалепващо фолио 12,5/12,5, кремав | Пластмасови кабелни канали WDK | LFS - Кабелни канали | Онлайн магазин на Обо Бетерман
Този пост е редактиран от Lupus; 19-03-16 в 10:12.