Здравейте , искам да си взема усилвател. ЩЕ го ползвам само когато гледам филми { Всичките са 7.1 } .. Моделите който са ми изпадна ли са {цената им е почти еднаква} :
1. Onkyo TX-SR508
2. Sony STR-DH520
3. SONY STR-DG910
Благодаря Ви
Здравейте , искам да си взема усилвател. ЩЕ го ползвам само когато гледам филми { Всичките са 7.1 } .. Моделите който са ми изпадна ли са {цената им е почти еднаква} :
1. Onkyo TX-SR508
2. Sony STR-DH520
3. SONY STR-DG910
Благодаря Ви
Аз съм за Onkyo-тo . Стар модел , но е за предпочитане пред Сонито , поне за мен . А дали ще ползваш тези 7.1 ??
Аз съм с втория от списъка. За вече година и половина ползване /с комплект колони и суб на JBL/ мога да кажа че не съм съжалил нито веднъж, че съм избрал бюджетен вариант за домашната ни система за 3D кино!
Момчета за сега резултата е 1 към 1 .. Сега след като стесняваме възможният първенец ,ето и още подробности :
- Onkyo e в перфектно състояние по обясненията на продавача и снимките приложени от него ./ пълен комлект / и цената му е 240 лв.
- Sony състояние "добро ,все пак е не е ново нали заеш" и няма снимки ,а ценаат му е 270 лв
??
А сега ми пуснаха и оферта за Marantz sr 5500 - "перфектно сътояние" уж , ама аз за пръв път чувам тази марк а
Той Маранца си е име в тази сфера , но при втората употреба винаги има риск , може и да е минимален , но си го има . Ако има начин за тест , не се чуди и ги пробвай . Аз съм с Онкио и не се оплаквам , но всеки си има предпочитания .
Въпроса е за тест е малко сложен, защото хората са от различни градове ... И трябва д стрелям в избора си на сляпо . Нато първо трябва да си избера един от по горе посочените
Ако е до парите , по-евтиния . Но ако има начин да събереш още някой лев , може и нов от магазина или поне модел от предната година . Но и зависи какво искаш да гледаш , ако си фен на 3Д примерно .
За жалост сега нямам излишни пари за нов. Затова изборът ми е и тези два модела.. фен съм на съраунд звученето.. В характеристиките на сонито пише "Поддръжка на 3D видео" звук се предполага , но какво точно представлява Б .. D Сонито също така има по голям набор от форматите за декодиране на Dolby - това рекламен трик ли е или истина ?
Този пост е редактиран от diskos; 30-08-13 в 23:05.
И аз съм против купуването на сляпо на стоки за големи суми и то от продавачи с неясен произход. Че и без снимки... Изчакай или си вземи Marantz sr 5500 ако е на оферта. Един приятел има такъв от доста време и си е класа.
Благодаря за отговорите на всички... В крайна сметка се спрях на Onkyo - но,като звъннах вече беше продаден .. И затова се угворих за Sony {без снимката} -> тотално разочорование...
Затова търсенето продължава...
П.с. Благодаря на всички който ми пратиха оферти на ЛС. Но, зажалост не мога да се възползвам от тях ..Защото в момента не живея в България.
Здравейте, отново на всички.. Незнам дали е нужно да пускам нова тема и затова продължавам тази.. Вслушах се в многото емайли който получих с текст : Само Ново :} Речено сторено, но колебанието отново дойде :} Всичките са почти на една цена + / - 30 ЕU,затова трябва да ги избирам по качества с който не към много запознат.Затова моля за Вашата помощ ,ето и финалистите:
1. ONKYO TX-NR 626 {Wifi - YES / Bluetoot - YES } или TX-NR 616 с THX Certification {но с 70 ЕU по- евтин от 'брат си' , защо?}
2. PIONEER VSX-923-K {Wifi - NO / Bluetoot - NO } Като допл. опция
3. HARMAN-KARDON AVR 265 {Стар модел}
4. Yamaha RX-V575
5. ONKYO TX-NR515 {Най евтият от всички 300 Eu, в.с останали са около 400EU]
Лично аз се чудя между ONKYO TX-NR 626 и TX-NR515 > И дали има толкова съществена разлика освен вградените Wifi / Bluetoot
Този пост е редактиран от diskos; 14-09-13 в 23:13.
ONKYO TX-NR 626 е по-високо оценен , но ако не ти трябват екстри , който няма да ползваш , може и TX-NR515 .
Колега disкos , откъде тръгна и докъде стигна !
Както са казали хората : С яденето идва апетита :}
Освен екстрите Wifi / Bluetooth .. какви същесвени екстри 626 от 515 ? И видях,че модела 515 има USB port..Мога ли в него да вкл.USB WIFI Flash {не посоченият от производителят} ? И всъщност wi-fi функцията е замества LAN cabela или ?
Някои екстри не се виждат , те са под капака . Ако знаеш с какъв чип е този usb wi-fi донгъл - може . Wi-fi функцията не замества LAN-a , а го допълва .