Здравейте!
Днес ходих до техномаркет и видях, че са го изложили на щанда, и помолих да го пуснат за да го чуя.Пуснаха го на промоционалните Yamaha HTR-2866 и останах очарова от съраунда, който създава, но въпреки това не е лошо да събера малко експертни мнения за този нов модел.Системата ми е ресивър Yamaha RX-475 с фронтални Yamaha NS-555, център Yamaha NS-444 и сателити Yamaha NS-333.В момента бас нямам(имам предвид като звук, че липсва) и възнамерявам покупката му.Ако някой има претенциите да не го купувам нека се обоснове и да се опита да ме откаже!Все още не съм тръгнал да го купувам, но не е и невъзможно да стане в следващата седмица.Ако никой не сподели мнение, евентуално ако го взема ще драсна в същата тема да споделя дали се чува добре в помещение от около 35-40 кв. м.
Минусът, който ме отказва е, че няма дистанционно за да си го настройвам допълнително(не е болка за умиране).
Плюсът(макар и излишен при мен) е, че има крайно стъпало и може да се ползва като система за 2+1(с още 2 фронтални закачени към него)
Ето и линк за да го видите какви параметри и как изглежда http://usa.yamaha.com/products/audio..._w/?mode=model
Благодаря на отзовалите се!!!
res_1383414682.jpg32199_03_1000x1000.jpg