Благодаря,само да уточня че бюджетът ми само за ресъвъра е максимум 400 евро..
Тонколони до 300 за двете.
Благодаря,само да уточня че бюджетът ми само за ресъвъра е максимум 400 евро..
Тонколони до 300 за двете.
ОК ,тъкмо нещо не ми стана ясен бюджета- ами ресивър Ямаха 577 или 677 (вече има добри намаления в Европа) - от другите може би Денон 2100 /1100 , Онкио 636 не е лош , но с тези постоянни проблеми с HDMI платките ...
За колони щом ще ги вземаш от Европа имай предвид ,че тия Dali , които сме препоръчали са на изгодни цени в България и за 300€ освен да дебнеш нещо на разпродажба ... (малко е несъразмерен бюджета )
Кой от RX-V577 или AVR-X1100 е по добър и по погат на екстри?
- - - - - - - - - -
Може ли от настройките на менютата има да се настроят да работят в режим 2.1 или само 2 предни?
Аз (разбираемо) бих предпочел Ямаха-та - имат си споменатите настройки .
Споменатите настрой,,имаш предвит настройки от менюто да работи в режим 2.1 и само 2 предни?
Иначе благодаря ти за мнението.Очаквам и други...
Всякак може - има си и авто настройка с микрофон .
Значи може би натам ще наклони везната,ако някой не успее да ме разубеди..
RX-V577
В диапазона до 300 евро не се ли намират подови тонколони като за него?
Ами честно казано аз не се сещам за модел (нови) стоящи колони до 300€ , които бих си купил сега ... пък и то си е строго индивидуално - за теб и твоите очаквания може да има нещо , което отговаря. Аз просто вече не съм доволен от настоящите ми колони , които са си нисък клас (май навремето струваха към 800лв ) и от това ,което съм прослушал до сега най-евтиното с което бих ги заменил е KEF Q300 . Вече втора ръка най-вероятно има добри такива .
От настройките на всеки ресийвър можеш да избереш 2,1. Даже вече мисля почти всички имат и микрофон за калибриране, който ще ти го избере вместо теб. А по богат на екстри не бих гледал освен ако не ми трябват! Yamaha-та ...... бих пропуснал 477 и 577. 677 и 777 са много по смислен вариант.
Onkyo до колкото чета по форуми доста често имат проблеми с HDMI както е споменал колегата svetlio1. Също той ти препоръча Yamaha, но виж в подписа му какво използва - 6та серия.
Denon X1000 и X1100 виж дали разликата в моделите ти върши работа. Ако не, може да вземеш по високия модел от старата серия.
Този пост е редактиран от pulsedriverbg; 09-01-15 в 12:25.
То и аз тръгнах с мисълта да мина по-тънко с по-ниска серия , но след като ги сравних на място и особено като видях захранването колко е в тия модели , изобщо не се поколебах да взема най-високият клас , който можех да си позволя тогава. Ако имаше подобна оферта , като тая за А730 го отнасях като куцо пиле домат
макар и по спомен тогавашният му аналог да ми се струва ,че беше по-добър .
Аз тръгнах с мисълта да мина с RX-V375 ..... и така лека по лека X2000 на цената на RX-V477![]()
Пак дилема,,,дали да е RX-V577 или AVR-X2000?
Сайтове за продажба на тези модели,може и от Великобритания.
AV Amplifiers & Receivers at Superfi - тук Денон-а е по-евтин , но 2100 е на една цена с 577
http://www.amazon.co.uk/Yamaha-Chann...ywords=RX-V577
- в немският Амазон е малко по-евтин - http://www.amazon.de/Yamaha-AV-Recei...=Yamaha+RXV677
Този пост е редактиран от svetlio1; 10-01-15 в 18:25.
Този пост е редактиран от pulsedriverbg; 10-01-15 в 19:10.
Х2000 се намира по евтино а пък и на визия ми харесва повече....Еххххх само ако знаех какво искам..Щеше да е лесно.