Моля, да ми кажете мнението си, за цитираната система!
Може ли, в тези пари да се сглоби конкурентно предложение?
От цената в сайта, ще получа и по-добра оферта.
Musicworld.bg - ONKYO HT-S9700THX (B)
Моля, да ми кажете мнението си, за цитираната система!
Може ли, в тези пари да се сглоби конкурентно предложение?
От цената в сайта, ще получа и по-добра оферта.
Musicworld.bg - ONKYO HT-S9700THX (B)
За да се даде мнение за каквото и да е трябва да е било тествано лично. Силно се съмнявам някой да го е чувал, че и сравнявал с друго. Иди чуй го в магазина и ако те грабне ....взимай го. За пореден път ще пиша да се внимава с тея ресийвери, че са известни с проблемните HDMI платки.
Мога да споделя и аз скромно мнение по питането на колегата . Така е , по-добре да се види наживо и да се чуе , а трябва да се прецени и големината на помещението , акустиката , разположението на озвучителните тела ( може да потрябват и стойки , .... ) , че те не са малко като бройки . Имаше проблемни ресиивъри , вярно е и това , но би трябвало да има промени в това отношение .
И тази една година гаранция , а и по заявка , но може да има и добра цена , Дали може да се сглоби нещо за тези пари ? 7 броя колони и субуфер - ето тука ще е проблема с избора . Ресиивъра е по-лесния избор , но с такива характеристики може да е около хилядарка , та за колоните остават малко пари и избора става доста ограничен или трябва да се пазарува на парче .- фронтални , център , съраунди , бас ( и ако е качествен , е немалко пари ) , странични ( нали е 7.1 системата ) , а и за Долби Атмос-а озвучителни тела .