Бюджетна стерео система за хол 6 х3,5 метра. Използвам предимно 320k Mp3 музика и flac . Източник на звук таблет, лаптоп,смартфон,TV Sony 9 серия като гледам концерти.
-1Вариант- Озвучителни тела -Dali Zensor 3- ELAC Debut 2.0 B6.2- Monitor Audio Bronze 2- Q Acoustic 3020i. Подредил съм ги по желание.
Иска ми се да имам и блутут връзка за да може да се пуска музика от смартфон или таблет безжично. Има едни мини усилватели ,който ще ми свъшат супер работа стига да свирят добре- Nobsound TPA3116 Bluetooth 5.0 или BT20A Bluetooth 5 Stereo Audio 2 Channel Amplifier Receiver Mini HiFi Class D Full Amplifier 2.0CH for Home Speaker 100 W x 2 базирани на чип - TPA3116 . Малък опростен компактен дизайн, Hi-Fi Bluetooth безжичен усилвател Class D. Цената е супер. Не зная обаче как свирят. Базират се на 2ва чипа - TPA3116 или Tda 7297 или Тda 7498. Последните май свирят по-добре.
Другият вариант- YAMAHA A-S301 или Denon PMA-600NE - за последният при натоварване 8 Ohm - 45 W не е ли малка мощност.
За да направя връзката безжична ще стане ли с - Bluetooth Audio Adapter или през него пада качеството.
-2Вариант с активни колони- Adam Audio T7V или Adam Audio T5V .Ако взема Adam Audio T5V може да помисля за субуфер. Mackie CR8-XBT 8” Monitors with Bluetooth- имат Bluetooth,но не зная свирят ли добре.
Има ли някаква джаджа , която да вържа към колоните или усилвателя и през нея да пускам музика най-добре безжично от гореизброените устройства без да местя кабели, стига да не се губи много от качеството на звука. Благодаря.