Бюджет 150-200лв.И да,това ми беше идеята,да се отговори простичко за зота,колко да е разликата в мощността между ресийвъра и колоните.Клоня към подови,но може и букшефчета да си харесам.Благодаря за ориентира.
Бюджет 150-200лв.И да,това ми беше идеята,да се отговори простичко за зота,колко да е разликата в мощността между ресийвъра и колоните.Клоня към подови,но може и букшефчета да си харесам.Благодаря за ориентира.
С този бюджет не виждам какво свирещо и що годе в добро състояние ще вземеш, но успех.
Ако все пак харесаш нещо, сподели го тук да го видим.
С това отношение няма какво да се содели повече тук.Тук явно се търси само най-скъпите решения инищо друго.
Sony SS-CS5 има втора употреба в ОлХ. Едва ли може да вземеш по добро за тия пари. 290лв са,но ги водят най добре свирещите бюджетни колони.
Ок,благодаря,ще ги погледна.
Далеч съм от мисълта да се подигравам, само като човек познаващ повечето търговци визирах , че докато засвири това нещо ще има мъки, идеята ми беше , че щом ще свири на право стерео по-добрия вариант е стерео усилвател, колони можеш да му сложиш каквито са ти по джоба от 80 до 300 вата
Нещо погрешно съм бил разбран, смятам - писах, че конкретно тези снимки са само да послужат за пример - за да се види какво има на задния панел на усилвателя - входове, изходи, допустим импеданс на тонколоните. Тоест тези снимки не са твои лични - с логото на Базар.бг са, не си купил точно този усилвател, точно от този продавач, а без оригинално дистанционно цената трябва да е максимум 120лв.в работещо състояние.
Аз лично също нямам против по стара техника ресивъри - има си многоканални декодери за базовите ДТС и ДОЛБИ, не е най висока ES серия, а QS , но пък си има аналогов 5.1 вход, PHONO вход за грамофон, приема и 4 ома тонколони, не е с щипки а с винтове за свързване на тонколони, достатъчно мощност - 270 W консумация от мрежата на 220 волта
Дистанционни за AV SONY има в Алиекспрес за по 5-6 лв, но са поне 2-3 различни вида и не знам кой точно ще пасне
Този пост е редактиран от morandis; 08-11-24 в 11:40.
Ресийвъра си работи,само задните два канала са за ремонт,но ще ги оправим.Това съм харесал-само колоните.
Какво точно им хареса на тия тонколони?
Ако бяха други,ще ме питат на тях какво харесах,така че просто си ги харесах.Несъм музикален перфекционист та да гоня перфектно качество,което едва ли ще усетя.
Ами темата е напълно излизшна тогава.
Аз съм писал до админите да я изтрият,но не го правят.А и какво им е на тези колони?
нищо им няма , хубави са от миди-ситема 10 ватова, за касетофон стават
Ето ти нещо далеч по-адекватно https://bazar.bg/obiava-47882621/eltax-concept-200
Имам и МИДИ система,така че може и на нея да ги закача,ще видим.А и по сайтовете ги дават "малко" повече от 10w, но няма значение.Предлагам да спрем вече с коментарите.
Този пост е редактиран от Mitsev; 09-11-24 в 15:01.