Нека започна малко отдале4е. Преди седмица си купих нов хард 80Гб Екселстор,инаспалирах ВИН ХП, прето4их каквото ми е необходимо от стария и го разкарах /диска де /. Инсталирах нещата от първа необходимост и вси4ко си беше ОК! СЛед 2 дни сложих и SP 2 машината си ба4каше ОК ! Няколко програми за конверт във SVCD и VCD отнови никакви проблеми. Но от в4ера като си пусна игара на машината /имам само 2 игри без тия в УИН-а/ играта си тръгва но вси4ко е на едни линии които си сменят цветовете и по4ти нищо не се вижда... като пусна 3Дмарк-а той си те4е но отново тия линии .... ?!? Стандартните игри в уин-а си вървят, филмите вървят никакви други проблеми ..... ! Смених драйверите на видеото, отворих кутията да не би да е разместена картата / не е/, бях колкнал машината от 1300 на 1400 и я върна обратно ... нищо не помогна само един от вси4ките пъти теста си тръгна както трябва но не разбрах от какво ..... ?! Последнот което сложих на машината бяха драйверите за цифров апарат, а те по принцип не са ми правили проблеми и то пове4е от година съм с тях, с този уин са от няколко месеца! А ся познайте ко му е на тоя "кютук"
1300 целерон /туалатин/
дъно i815-47B27X на чайнтеч
256 рам
80гб
mx 440 64ram 128 bit на гигабайт !