тези хора явно един свестен driver не могат да напишат! тази карта ми я дадоха без driver. дръпнах си един и бях доста изненадан, когато констатирах, че не може да пусне повече от един звук едновременно. като се порових малко се разбра, че може, но през не и да речем през direct канала, а през wave-a! т.е. едното през едното, другото през другото. голямо учудване, понеже стария 1869 го правеше без проблеми! "здраве да е - ще го преживея" си казах.
преди няколко дни обаче си дърпам друг от site-a им, слагам го и радост голяма! колкото неща пусна - всичките се чуват! радост, ама точно за 5 мин. оказва се че вече нямам eax!
и така - сега съм пред дилемата: или няма 3d и всичко да се чува, или 3d, но само с един звук. май е трилема: и варианта да си взема един live! за $32
ако някой има подобен проблем и го е разрешил - ще му бъда благодарен да ми прати driver-a ( то друго разрешение няма де
p.s. на 98se/me съм пробвал. т.е. не е от оs-а. 2k/хр не смятам да слагам - представям си с техните driver-и какво би станаломоже да ми изчезне и opengl поддръжката