Здравейте,
завчера съвсем случайно имах удоволствието да видя на живо лаптоп (Hyundai Super-LT5PLUS) от 1989 година. Снимките на същия са приложени в зипнат файл, намиращ се тук, с оглед да не затлачвам форума, поствайки всичките в него. Проблема с него е че поради някаква причина, изглежда има проблем с инталираната OS и при старт има избор за влизане в биос-а и при при изход от него изисква буут дискета. Това нямаше да е проблем ако имах и най-малката идея на компютър от това време, каква за Бога е била OS-а - Win 3.1 или нещо по ниско, и въоще как да се преборя с
този проблем за да стигна до хард диска. Тъй като по настоящем имам достъп само и единствено до биос-а (както е видно от снимките), а от там не мога да получа някаква ясното по въпроса. Нито мога да разбера размера на HDD, и по лошото - не мога да стигна до него, защото не знам каква буут дискета да ползвам (за коя версия Win). Самото съоръжение има само и единствено дискетно устройство (3.5). Ако някой се е сблъсквал с такова животно и има някаква идея за случая, ще съм му безкрайно благодарен ако помогне - просто ми е любопитно и ми се ще да го подкарам!
Благодаря предварително на всички, който ще решат да помогнат! [^]