Zdr kolegi i priqteli imam edno takova problem4e sas vapros4e .... ne mi se smeite ako vi se stori sme6en vaprosa no ne sam mnogo navutre v ne6tata ..... kupih si 5.1 sistema Luxeon model V2004 i ne6to v neq ne mi haresva ... vklu4vam ot SB Creativ Audigy 2 5.1 signal na SW i se polu4ava zvuk ot vsi4ki koloni edno i su6to a i kato izvadq kabela za RL i RR i CE&SW pak zvu4at vsi4ki koloni .. SW ima slednite rejimi 2.1 5.1 i AC-3 na 2.1 svirqt samo FL i FR koeto mi se struva normalno a na 5.1 svirqt vsi4ki koloni no kakto vi kazah SW go zahranvam samo s edin kabel .... zna4i stereo signal .... kak taka go puska navsqkude i za6to? Puskam testa na SB kudeto pravi razdelno puskane na signala ot kolona na kolona za da se proveri surround efekta i ne se 4uva ni6to ..... a vsi4ki kabeli i kalbel4eta sa svurzani pravilno kakto trqbva ot vsqkude i na SB i na SW. na SW ima izbor na input - DVD/5.1, VCD, TV, AUX i az estestveno sam go ostavil na DVD/5.1. ne znam kolko qsen bqh no ako nqkoi se e sbluskval s tozi problem i znae za kakvo stana neka mi pi6e!
Tova koeto na men mi e qsno e 4e SW pravi 5.1 emulation na stereo signala? Samo ne po4vaite da mi povtarqte kakvi nastroiki ima za SB za6toto sam zaka4al drug model na Luxeon na moq PC sas sa6tite nastroiki i stava kakto trqbva testa e perfect a s moq SW ne stava ... za6to?