Даже пристигат с незапоени!!! Но да имат някой ТВ-та ня които трябва да има кжеш на каква Цветова система си, макар че от поне 5 години всичко това е автоматично. Задаваш си от видео картата каквото ти кефни, ако ТВ-о ти е добро нямаш проблеми.
Даже пристигат с незапоени!!! Но да имат някой ТВ-та ня които трябва да има кжеш на каква Цветова система си, макар че от поне 5 години всичко това е автоматично. Задаваш си от видео картата каквото ти кефни, ако ТВ-о ти е добро нямаш проблеми.
Има една опция в менюто на картата , там където са сетингите :Първоначално публикувано от t000d
Display properties / Setings / Advanced / GF XXXXXX /
та там , след като си изкарал черно-бялата картина , търсиш на страницата , точно където задаваш типът на стандарта (PAL ...) , едно падащо меню - от което си избираш Composite S-Video . Така си смесваш сигнала за ярокост и цвят софтуерно и не е необходимо да правиш интервенции по кабелите или буксите . Иначе , ако няма такова налично меню , се прави както каза някой тук - с кондензаторче - 100pF или 1nF мисля че вършеха работа. Успех
и ас направо се изнервих с моита карта ... 6600 гт какви ли настройки не опитах вече но картина на тв-то немога да изкарам иначе правя capture откъдето съм сигурен,че проблема не е в кабелите или буксите... компоситен кабел ползвам,изключих кабелна всичко ... но нестава пробвах с пал д , пал б ,тв-то също на пал на ауто но ... нищо ... драйвърите ми са сравнително нови force ware 81.98 ... ako може някой стъпка по стъпка да каже как става ...
e най сетне стана трябвало да цъкна копчето на тж-то което казва,че има нещо ИН видео например ... само нзн как мога да пусна филм да си върви а ас през това време да цъкам интернет напр.