Макар и препрочел няколко пъти всички теми свързани с черно бялата картина от тв аута, не успях да се справя с проблема. Както вече разбрахте картата е гф 4 440, 128 битова. Телевизорът е Самсунг(не му знам модела), новичък, 100 херца. Та пробвах с S-video кабел и излезе черно бяла картина, като в последствие на екрана на телевизора останаха странни тъмни петна(това се оправи като го изключих от контакта). Пробвах и с кабел с чинч в края - също не стана. А кабелът си е ОК. На моя компютър си бачка перфектно. Проверих всики настройки на видеото - но всичко си е ок, нагласих и двете устройства на В-РАЛ, пак нищо не стана. Дарйверите на картата са най-новите. Остана само едно нещо, което не съм опитал и то е да флашна биоса на видеото, но не знам как става номера. Ако някой може да ми помогне с флашването или пък има други идеи за оправяне на проблема да драсне един ред, пък аз ще пия една две бири вместо него, ако оправя проблема на човека

!!! Не вярвам да е от биоса, по вероятно нещо в ТВ да не е в час, т.е. разпоен S-Video вход! Или де да знам, но както казаха хората пробвай първо на друг ТВ, какво ще излезе. Понеже продавам Самсунг и ги знам колко са "хубави".