Хи моля ви кажете как да си* оверклокна видео картата ми аз сам с дьно* P5WD2 PREMIUM WIFI-TV* и видео* карта* nVIDIA GeForce 6600GT
ram:1gb DDR800 .....благодаря педварително* *
Хи моля ви кажете как да си* оверклокна видео картата ми аз сам с дьно* P5WD2 PREMIUM WIFI-TV* и видео* карта* nVIDIA GeForce 6600GT
ram:1gb DDR800 .....благодаря педварително* *
Като използваш "RivaTuner20RC158"Първоначално публикувано от viarat
Не мисля че ще имаш сериозни успехи - тези карти са си стабилно клокнати още във фабриката ...Първоначално публикувано от viarat
painmaster, аз пък "лекичко" няма да се съглася с теб, защото 6600GT има потенциал за о/с.
от 500/1000 спокойно можеш да я качиш на 550/1100, което може да не е сравнимо с 50% като при някои процесори, но пък тези 10% отгоре си водят до точно и 10% ръст в производителността - точно с колкото 6800 е по-бърза от 6600GT. а и да не говорим, че 550/1100 изобщо не е таван, а само началото....
Сега трябва да кажеш и дали въпросните 10% дето са само начало могат да се постигнат със стандартното охлаждане и съответно какви кинти трябва да се вложат в охлаждане за да се постигнат въпросните честоти ...Първоначално публикувано от FearMe
А и най-накрая нека да не забравяме, че разликата межди 660GT и 6800 не са само честотите ...
И така ... аз успях да клокна моя асус ккойто беша АГП до 585/1200 със стандартното охлаждане което се оказа доста добро ... така, 4е има още потенциял това видео! Вдигай мегахерците през стъпка от 10-15 докато се появят артефакти и после малко върни назад ... !