май вече това ще бъде.Искам мнение добро ли е за моята конфигурация:
http://www.mostbg1.com/most/Item.aspx?itemid=36946
май вече това ще бъде.Искам мнение добро ли е за моята конфигурация:
http://www.mostbg1.com/most/Item.aspx?itemid=36946
след като не искаш 2-ра ръка, отговорът е - чудесен избор
искам да по питам само още нещо. Сега като сменям видео- картата да сменям ли и захранването и ако да какво да сложа- но да е безшумно.
не може да бъде даден еднозначен отговор - зависи както от захранването, така и осаналите закачени чарколяци
за най-сигурно отиди с компа и след смяната на картата виж дали пали и всичко ще лъсне
да ти кажа доста чаркалъци имам закачени, но ако се наложи ще махна някои. Незнам дали ще си играя да нося компа насам- натам, ще гледам аз да си я сложа, пак ако не запали ще се разделя с нещо отвъре ( от стомаха на звяра ), а ако не ще му земам и захранване.То сегашното ми е 400 вата- дано не се налага за друго.
Иначе благодаря за съветите пич. Утре ще ходя да търся избраната карта, ако не ще я поръчам някаде да ми я доставят. Ще те информирам какво е станало с покупката.
Здравейте. Да ви се похваля какво си вхез. 7600 GS 256 мб, ДДР3.Излезе ми малко скапичко но няма голям избор за АГП карти.Само 160 лв,- поръчка, иначе никаде не намерих в Сливен АГП такава карта.Благодаря за съветите.
Вече може да изтриете темата.
чудесен избор. свестните бройки се клокват до 7800GT (моя милост е притежавал такава
Честито за придобивката и внимавай ако клокваш , че за разлика от PCI Express картите, при теб има един допълнителен чип който грее мноооого , ужасно много и пречи на иначе чудесният потенциал за клок на този вид видеокарти.
сега се оптивам да настроя компа на ТВ-то. На монитора ми го изкарва цветно, но на ТВ- го вади черно-бяло. Не сам свикнал още с нея, но ще я разбера откаде се прави- надявам се де.
Пак за клокването досега несам клоквал, и малко не ми се пипа- поне засега, но ако може да кажете някой линк дето пише как се клоква или пак ако може обясненте ми тука.
Благодаря ви предварително !
черно бяло излиза като си объркал преходника !
сложил си 7 пинов с чинч
Пробвай с 4 пинов с чинч !
Черно-бял образ ? Смени си системата от NTSC на PAL и си готов
аз знам откаде е но нещо немога да намеря от каде е на тази карта, но ще по ровя по усърдно .
Пишете нещо за клокването моля или дайте линк ако знаете за информация
здравейте. Имам проблем с ВГА, не мога да изкарам сега картина на ТВ-ра.Ще пусна друга тема за това, ако може да помогнете ще съм благодарен.
според мен си оплескал настройките.... да си спомняш да си сменял системите pal/secam и др. подобни?
ми не си спомням, никаде не съм срещнал такава опция само- D/ PAL и K/PAl.
Възможно ли е само С- видеото да е изпушило за да не ми вади никаква картина