Intel(R)Pentium(R)4 CPU 3.00GHZ--Threads per core 2 unit
775Dual-VSTA ASRock--Max Memory 2gb.DDR2
PQI 2GB DIMM DDR2 PC2-6400U DDR2-800
Каква видео карта бихте ми препоръчали за този кашон цена до 200 лв.
Intel(R)Pentium(R)4 CPU 3.00GHZ--Threads per core 2 unit
775Dual-VSTA ASRock--Max Memory 2gb.DDR2
PQI 2GB DIMM DDR2 PC2-6400U DDR2-800
Каква видео карта бихте ми препоръчали за този кашон цена до 200 лв.
интересен казус
PCI-E слотът ти е само х4, но пък имаш пълноценен AGP х8
200лв са си доста пари, така че не е като да нямаш избор. имай предвид, че аз не намирам за разумно да се дават толкова пари за определено свястно видео, като процесорът ти (че и дъното) ще го спъват
то зависи и какви игри играеш, и дали захранването ти ще се справи, но да речем, че няколко предложения биха били Radeon 4670, GTX 240 (по-близо до 150лв) и GF 9800 и Radeon 5570 (по-близо до 200лв)
просто не си заслужава да се инвестира, за карта при това дъно
сега съм запален по летателни симулатори Х-ман том кланси Х.А.У.Х нещо текова . добре да приемем че ще трябва и дъно.процесора мисля да е добре водят го нещо като 1вия 2 ядрен или 1 ядро нацепено на 2 и работи на 2 х 1.5мхз.то ще е по добре да си избера нещо ново ако трябва да сменям и 3те.много се чудя какво да правя.сегашното видео е 6600 LE nvidia. за нищо не става игри от 2005 не вървят изобщо добре.
интересно ми е и друго взех от 1 фр. win XP sp 2 оригинален с кутийки лепенки сичко,слагам го в цд бия му копи и го записвам на др. цд преписвам си кода и го инсталирам.
GALAXY GT240 512MB DDR5 PCI-E
172,00лв това чудо или сходните му наи скъпия е до 220 ще зема и захранване с нея колко кажат в магазина че и трябва моито е 300 или 350.
пълноценен AGP х8 какво ще рече това няма ли да е по добре да зема АГП карта
AGP вече е умрял стандарт. Нови видеокарти на този слот почти не се намират. Моя съвет не пипай компютъра и събирай пари за ново дъно, процесор и видео.