Здравейте имам един специфичен проблем, предполагам с видеокартата макар, че в звука е проблема.
Изгоря ми картата NVIDIA NX 5700 AGP/256МБ в гаранция. Доставчика я замени, обаче тъй като е AGP т.е. стара, доста почаках докато ми намерят аналогична с 256MB от същия производител (Galaxy). Накрая ми писна да чакам и ми сложиха NVIDIA NX6600 128МБ, но с DDR3 (уж за компенсация). Обаче при повечето игри се получава накъсване на звука та даже и пращене, на някой даже звука съвсем изчезва. На всичкото отгоре проблема е особено осезателен на разни "леки" аркейд игрички (?), които даже по-често "цъкам" за релакс като ми писне да бачкам. Някой път като спра да скролирам (или местя нещо си там в зависимост от играта) звука се оправя, все едно процесора не смогва да обработва информацията, но с видеото няма проблеми. Викам си, то явно не е само до смяна на драйверите с най-нови, ами виндовса (XP) се е прецакал, като преинсталирам нещата ще се оправят. Да, ама не - пак същата "картинка". Другите ТТ-данни са: дъно на GIGABYTE, Pentium 4/3Ghz, 1Gb RAM. Дали някой може да ми помогне.
П.С. Някой да не учуди, че NX6600 е стара, просто проблема ми е от доста време.