Здравейте, съфорумници Първо - Христо воскресе! То преди няколко дена ама нали се поздравявало така до 40 дена след това
За жялост обаче дори и по празниците проблеми с компютрите има Или поне аз имам и искренно се надявам някой да може да ми помогне. А именно какъв е проблема. Още преди няколко месеца реших че след като е излязъл нов уйноус аз тряя да си го кача за да не изоставам от "модерните технологии". За целта си купих нов процесор дъно рам а вчера и нова видео карта - INNO 9800GTX 512/256 overclok. Проблема е следния - след като я сложих сложих и конекторите за самостоятелното захранване включих 2 захранващи кабела към тях защото до колкото разбрах гълта ток като електроразпределителна централа пуснах уйндоуса /виста 64/ сложих и най-новите драйвери. И веднага марк 06 обаче той пък бил 32 битов и нещя да тръгне и понеже в момента нямам нови игри който да са тежки и да я пробвам реших да изиграя едно NFSMW и да си лягам че и беше късно вече. ОБАЧЕ пускам нфсто и сърпрайз - нфсто върви все едно съм си купил гф5500. А настройките не са барани от 7900гт/предишната карта/ т.е. тая след като е 9800 ПОНЕ трбява да върви като предишанта а тя сече. Бре пуснах и батълфилд 2 той понеже е по-лека върви по-нормално НО пак се усеща че всъщност новата карта се "представя" по-зле от старата! Реших че новите драйвери както обичайно за виста 64 са зле и реших да сложа тези от оригиналния диск но пак същата работа. Изпсувах яко че пак с нов продукт имам ядове и си легнах. Но за съжаление феите не са орпавили компа докато съм спал. И за това ви моля ако някой има представа от какво може да е този проблем да ми каже защото просто ще си изям ушите.
Ето и инфото директно от сайта на продавача - InnoVISION GF 9800GTX 512MBOverclock "Product Inno3D Geforce 9800 GTX Chipset Geforce 9800 GTX Memory 512MB GDDR3 Core Frequency 720MHz Memory Frequency 2300MHz RAMDAC 400MHZ Interface PCI-Express Memory Bus 256-bit Stream Processors 128 InnoVISION GF 9800GTX 512MBOverclock.