Моля ви, някой ако има да ми изпрати оригиналните драйвери за видео карта Ge-Force FX5200
Моля ви, някой ако има да ми изпрати оригиналните драйвери за видео карта Ge-Force FX5200
Отиваш в сайта на nVidia, в раздела драйвери,избераш видеокартата и операционната система и си го дърпаш.
По-скоро проблемът е в това, че NVidia предлагат за FX5200 версия 175, която наистина не работи добре с тази карта.
@fitnesman, сложи си някоя по-стара версия (мисля, че 169 е най-добре). Ако нямаш, пиши пак, защото в къщи я имам някъде.
П.П. Рядко чета личните съобщения
Благодаря ви. Това с дърпането от сайта на Н-Видиа не става защото така се напатих със старата карта-МХ440. Драйвера дето ми го дават оттам товареше супер много процесора на компа, та и сега си знам че така ще стане...Откъде да намеря този стар 169? Бихте ли ми го пратили?
Има го на сайта на Н-видиа, в секцията "Beta and Archived Drivers" :
http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us
здравейте,
имам следният проблем пускам CMR 2, съвсем обикновена игра и след няколко секунди или минути различно е ми огасва монитора, а компа продължава даработи
Дали проблема е във видеокартата. Прави го на абсолютно всяка една игра.
Не е захранване, не са и температури защото го прави и на студено
определено има някакъв проблем, ако някой се сеща нещо по-конкретно
благодаря предварително.
Radeon X300/X550/X1050 Series Secondary (256 MB) това го копирах от сетигнс на деск топа
Ако тия игри се играят само с joystick, да не би просто да се включва screensaver-а. Или някоя друга "зелена" функция.
Сега през изминалите почивни дни, реших да изгледам всичките филми, които отлагах цяла година и в началото доста досадно ми се включваше screensaver-а.
играя без джойстик,
предполагам, че има някакъв дефект видеокартата. След нова година ще го нося на ремонт но ме притесняма, че няма да присъствам на ремонта, а майсторите са големи измамници ако не им стоиш на главата. Смених захранването не от него сега остава да сложа друга видеокарта и ако не е от нея какво следва нз?