тук грешиш FearMe, още в понеделник, ще се постарая да отделя специално време, ако мога, и да събера 3 карти 8800GT 512 от различни марки-asus, leadtek,point of viewПървоначално публикувано от FearMe
Тестът ще бъде извършен без никакъв клок, предпочитам да го филмирам, за да няма недоразумения със шотове.
@stenly
Ти май не ме разбра въпроса ми явно.
Лично ми се е случвало да го правя, през 90те години с две от така митичните voodoo.
Преди време, също ми беше минало на акъла пак, на два пъти пак, бях пощурал по такива глупости, като оня монах ,дето когато си няма работа, си раздере расото и почне да го шие ,само, че тоя път под името CrossFire
Въпросът ми беше ,какво значи , за кой значи нещо, при какви обстоятелства и на каква цена.
Това което си ми го показал е прекрасно!
Хубава е и и четиридесет и осмицата Х2 в средата, ( много готина карта ), но на каква цена, като се знае, че тя самата струва около 500€?
Кой се интересува от всичко това? Кой от този форум би си позволил такова нещо?
Може и да има хора, които да си го позволят тук, аз самият може би бих могъл да си го позволя, но какъв е смисълът.
Дори и при амортизирането на цената, със закупуване примерно на средна гама карти, каква ще е реалната процентна печалба, със сравнение на закупуването на карта от високата гама?
Като се има също в предвид, че трябва да се отделят пари,за добро най малко 600W захранване , което да ги храни тия карти.
Пък да не говорим изобщо, за броя на игрите, които могат реално да се възползват от SLI/CrossFire