Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family\Mobile Intel(R) GMA 4500-може ли тази видеокарта да се регулира или това става автоматично? Гледах от биоса но не намерих никъде такава опция.
Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family\Mobile Intel(R) GMA 4500-може ли тази видеокарта да се регулира или това става автоматично? Гледах от биоса но не намерих никъде такава опция.
Какво искаш да регулираш ?
Първо добре дошъл в форума. Второ, няма смисъл да се пишат по няколко еднакви теми. Трето , конкретизирай си малко въпроса. Какво искаш да се регулирал?
Добре, извинявам се. За двете еднакви теми-при първото пибликуване заби компа не6то и помислих, че не се е публикувала темата, затова пробвах втори път, но явно и двата пъти е станало. Съжалявам. За конкретизация-картата е вградена и искам да регулирам колко да ми взема RAM. В описанието пишеше, че може да се дига до 384 мб, но нз от къде и дали това става автоматично. Благодаря.
Мисля, че при Интелските карти споделянето на памет ставаше автоматично, разгледай все пак в настройките на видеокартата може при 4500 да са сложили някоя друга опция отгоре.
И аз мисля,че е автоматично и зависи от обема РАМ инсталиран на компютъра. При 4 ГБ картата може да вземе над 1 ГБ.
ok. Благодаря момчета, но явно наистина неможе да се регулира, защото гледах и в опциите на картата, но нищо не намерих.
Здравейте! Имам нужда от помощ.............
Знае ли някой от къде да си изтегля драйвери за тази видеокарта.......... в страницата на Интел не можах да намеря........................
Не си търсил достатъчно , за това и не си намерил
http://downloadcenter.intel.com/Prod...=2991&lang=eng
Здравейте на всички.Моето мнение : мисля че ще отговоря на няколко ваши въпроса : 1-во System Error ти си абсолютно прав! Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family сама определя колко да вземе от RAM паметта и за неупровержимо доказателство ще ви кажа за моят лаптоп Lenovo Y550 сами вижте колко памет взима от моите 4GB RAM памет... http://www.album.bg/graffits/images/25985000/ ...мисля че от тази снимка на системата на моят лаптоп става ясно че тази видео карта както много хота я оплюват е сравнително добра да не кажа супер така че да ... тя сама определя колко RAM памет да вземе.След една съвсем елементарна сметка се получава ето това : 1847604kb = 1804,30078125 MB = 1,762012481689453 GB .... мисля че добре се справих с отговора .. все пак съм само на 15 :D........