Та ще започна малко по-отдалеч и ще гледам да бъда кратък.
Цялата история започна от там,че за една от любимите ми игри,които разцъквам се препоръчва (дори е задължително) за мулти да се използват слушалки.Знанията ми относно слушалки са =0,защото винаги съм ненавиждал ползването им - някак си дразнят ме,неудобни едни такива,а и си ценя слуха.
Но навих се - в крайна сметка целта ми е да си зема слушалки само за тази игра,не ме вълнуват ни музики,ни филми .... дори и други игри т.е.нищо специално.
Хубаво намерих си аз едни прилични слушалки взех ги и ........ всички дяволи,не повярвах за какво иде реч.То първо че наистина в играта ..... а бе най-меко казано говорим за друга игра,сега вече във пъти по-добре се ориентирвам кой къде е по картата (а това е от огромно значение),но ...... Останах изумен от звука който вадят тези слушалки и в другите приложения .. да почувстваш блаженството от музиката .
Само че какво забелязях - да вметна само,че ме бяха предупредили за това.Като свържа слушалките към уредбата (а тя към компа)звука е много по-слаб и най-вече нискокачествен спрямо когато ги свържа директно към компа (саун картата е вградена).
Та питането ми е какво може да се измисли,че да подобрим още звука на тези слушалки - отделна саунд карта ли или гледам има некви усилватели за слушалки ..... или комбинация от двете.
Е те тука видех тези усилватели - ма кое как що ми е абсолютната неизвестна.
http://eshop.bg-audio.com/Usilwateli-za-Slushalki.html