?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by LordOfEvil
?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
В НИКАКЪВ случай не си купувай Radeon 8500LE , че май били дефицит , пък аз искам да си купувам такъв и ще вземеш да вземеш последния и да остана на сухо .
AZ glasuvam za 8500 i otdavna se kanq da si zakupq edin--mai e ve4e vreme[:-angel]
A kakvo 6te kajete za NE-Gigabaitskiq R8500 ???
8500Е разбира се,за кво ти е карта с един текс.конвейр?Просто не ми се мисли колко ще са грозни текстурите...
Спокойно момчета,има за всички!
След 2-3 седмици ще разполагам с 3 8500 Radeon Build By Ati,Retail 275/275 64mb
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DPetrov
8500Е разбира се,за кво ти е карта с един текс.конвейр?Просто не ми се мисли колко ще са грозни текстурите...<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Слагай поне " " , някой може погрешно да те разбере ....
9000 има само 2 предимства - по-ниска цена и по-добра реализация на ДХ8.1(по-бързи шейдъри).
ako izbirah bih izchakal malko da se poiavi 9500 na bulgarskia pazar cenata shte e shushtata kato na 8500 no shte imam karta poduzhashta DX9.0!!!!!![]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by buggy
ako izbirah bih izchakal malko da se poiavi 9500 na bulgarskia pazar cenata shte e shushtata kato na 8500 no shte imam karta poduzhashta DX9.0!!!!!![]
Ууу верно ли бе ! R9500 ще е 85$ , бреей . Ми да взема два , а ?[:-snorkel]
К`во да ви кажа? От известно време ползвам едно чудо на Gigabyte R9000Pro и за сега нямам забележки. Ама вие си чакайте,картите от този вид ще станат и две за лев, само че тогава сигурно ще са на мода такива с номера от типа R20000 или NV10000.
Чао и продължавайте да мислите!!!![:-timebm]
za pyrvi post, 4e i si editval... napravo evala na krainite izkazvainq!
Buggy sorry брато ама доколкото знам цената на 9500 ще е най-малко колкото цената на ГФ4 4200 а и по производителност се нарежда някъде м/у 4200 и 4600
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by medunski
Buggy sorry брато ама доколкото знам цената на 9500 ще е най-малко колкото цената на ГФ4 4200 а и по производителност се нарежда някъде м/у 4200 и 4400
Грешни са ти разсъжденията . Radeon 9500Pro ще струва около 200$ тука и е бърз под DX8.x колкото GF4Ti4600 . Овърклоква се обаче много по-добре и както се досещаш под DX9 ,ще издухва Ti4600 . Под DX8 също може да се очаква подобрение след няколко ъпдейта на драйверите , както е с всички карти на ATI . С течение на времето разликата в производителността между Radeon 9500Pro и Ti4600 ще расте в ползва на първия .
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">.... Овърклоква се обаче много по-добре .....<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
neznam no chetoh skoro edno revu i pisheshe che po nowite revizii na kartite proizvedeni ot ATI s R9500Pro sa zaklucheni i nemogat da se klokvat mnogo ...za da se kloknat obache shte triabva da se flashne BIOSa im.
A otnosno cenata v shtatite OEM versiata na ATI Radeon 9500Pro s 128MB RAM mozhe da se kupi za okolo 180 dolara!!!!!!
Утре си взимам Гигабайт Радеон 9000 Про и видях, че има драйвери и на сайта на Ати и на сайта на ГБ. Кои драйвери са по- подходящи за тази карта?