nqkoj pravil li e sravnenie megdy audigy 1 i 2 , imali izob6to razlika
ako iskash podrobno review, ima takowa w www.tomshardware.com, a towa koeto az moga da ti kaja za Audigy 2 s dwe dumi e:
- THX compatible
- included DTS decoder (w audigy 1 imashe samo DD decoder)
- wyzmojnost za playback na takiwa chestoti, koito edwa li nqkoga shte chuesh...
Abe da ti kaja chestno shtom ne znaesh kakwa e razliakata m/u 1 - 2 siriite na audigy, zapazisi towa Audigy player za sega, pyk si kupi po hubaw procesor i po hubava video karta... sound kartata ti e dobre...
kude v Sofia moga da si vzema Audigy 2 - no da ne e platinium. Vsushnost az ne znam - drugo Audigy2 osven platiniuma prodava li se po Sofia.
Разликата е че по-евтините нямат втория ЦАП
скъпите имат два различни цапа за различни нужди - хем да геймиш хем и и истинско 5+1 да имаш.
абе и на евтините динамиката е осезаемо по-добра, а разните рекламни там битрейти изобщо някой обръща ли им внимание ?
ne znam ama CREATIVE tozi pat sa se postarali i sa napisali strahotni driveri, koito s malko pipane stavat i za audigy1, novostite sa dosta
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by lightmaster
ne znam ama CREATIVE tozi pat sa se postarali i sa napisali strahotni driveri, koito s malko pipane stavat i za audigy1, novostite sa dosta
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Да не говорим че повечето неща тръгват и на Лайв! ....