абе чак да са всякакви без насичане на 9600 не е, ама нейсе, не това разискваме в тази тема![]()
абе чак да са всякакви без насичане на 9600 не е, ама нейсе, не това разискваме в тази тема![]()
Може бе , без АА, ААF , Bi-linnear, Vert sync = off & optimized for max performance + 16Bit collor.![]()
...значи аз говоря за 3Д блурей - 2Д блурей си ги връткам . В интерес на истината до сега си бях свалил само един филм 3Д блурей - филма има меню - избирам си език за суб. и си избираш 2Д или 3Д ... е..,на 3Д неще ... В момента свалям друг за проба - ще пиша за резултатаПървоначално публикувано от dragomir7708
верно ... но не там пускам филмите :Първоначално публикувано от FearMe
... горе в червено - TV Panasonic 55VT30Първоначално публикувано от nafplio
да, трябва си по начало 3D монитор, нищо не ти пречи и да си гледаш на обикновен, ама няма да има такъв ефект, какъвто трябва да е, а и, за очите не е добре.
@stenly
братчед няма да се предаваш така лесно, ще те бия, то вярно, че с полицай и стена не се спори, ама а де е, напъни се поне малко
Sorry , аз съм виновен че не съм се доизразил . От компа чрез HDMI 1.4 към TV Panasonic 55VT30 ... Така , свалих още един Блурей 3Д във формат .iso .., исо-то се отваря (без разархивиране) само от ТоталМедиа 5 - филма си тръгва размазано(както и при другия филм - двоен образ) - но ТВ-то не разпознава сигнала- при .mkv си го разпознава и ме подканва да си сложа очила ...
Моите уважения, към колегата FearMe, но в случая не е прав!Първоначално публикувано от FearMe
Сериозен съм в твърдението си и веднага се аргументирам.
Конфигурацията на nafplio и моята са почти еднакви с изключение на видеокартите.
И преди да ме контрирате, че това не е сериозен аргумент, ще ви припомня, че видеокартите Радеон 4-та серия нямат HDMI 1.4 изход, т.е. не поддържат плейбек на блу рей 3D.
От 5-та серия нагоре вече имат наличен HDMI 1.4 изход, но как се представят с блу рей 3D, аз лично нямам наблюдения.
При картите на NVidia, още при свързването на 3D телевизор към HDMI изхода им, в контролният им панел се появява допълнително меню - HD 3D.
Преди възпроизвеждане на блу рей 3D диск или ISO на такъв във виртуалният драйв, се избират 24 Hz и резолюция 1080p, а телевизора /поне при нашите VT30 е така/ избран като основен екран, преминава в готовност за прием на 3D сигнал. Единствено остава да се включат очилата. Бутонът "3D" на дистанционното става излишен. Накратко, при избор на този режим, плазмите се превръщат в почти пълноценни 3D монитори!
Почти, защото единствено липсата на поддръжана честота 100 Hz в 3D режим им липсва за да бъдат такива! :rolleyes:
raziel66, да не забравяме, че репликата ми е била преди да бъде описан компа (включително и видеото)....![]()
Верно, че е така! Обобщавам прочетеното преди да коментирам, а не би трябвало!Първоначално публикувано от FearMe
Извинения!![]()
nafplio:
Ползвам палит 4850, от както излезе 2-3 години ако не и повече.
наскоро малко ъпгрейднах пц - 1155 дъно, G620, 4gb ddr3
TheRun, Bond007 вървят на fullhd на макс, the run, половината са на high, другите е на ultra
картата не е последна дума на техниката, но не я отписвай така бързо :-)