Опппа, след това ревю човек трябва да е луд за да си купи от първите бройки на FX още повече че месец по-късно излиза R350!!!
Опппа, след това ревю човек трябва да е луд за да си купи от първите бройки на FX още повече че месец по-късно излиза R350!!!
мдааа... nvidia си правиха сметките с няколко десетки % ръст над 4600 да направят нещо и щяха, но не са и предполагали, че 9700 ще е чак толкова добър и сега глътнаха вода. като цяло не е лоша картата на фона на 4ххх, но като си прави човек сметката без кръчмаря така ще е. дали пък не сме свидетели на "turn of the tide" [] (малко a'la "пластелинът на бръснатите").
бе крива им е сметката...а и това чудо е гладно за процесор...а моя радеон не му пука за 200MHz (реални на ХР...не ми се смята PR)
Abe taia karta kato vsi4ki ostanali vse niakoi den 6te ostaree i togava iazak za PARITE!!![:D]
Това че R350 излиза толкова скоро след очевидно не до там узрелия FX ще е страхотен удар за nVidia.Най-новият им продукт, който явно така и няма да може убедително да се наложи над досегашния лидер R300 ще бъде окончателно унизен само след месец.От ATI твърдят че R350 ще показва доста по-добри резултати в 8 от 10 теста от FX - и това като се има предвид че R350 ще е с честоти 400/800, т.е. по ниски от FX 5800 Ultra.Вижда се че тази 256 bit memory bandwidht върши забележителна работа при Радеоните и просто очаквам доста черно бъдеще за NVidia уви...
Недей така...според мен нвидия пак ще извади нещо...ще видим..
ако наистина ATI извадят R350 през март, nVidia едва ли ще могат да реагират толкова бързо, освен това тепърва ще трябва да се борят с огромния шум, който възпроизвежда FX-а - ако някой е любопитен, в ревюто на tomshardware.com има 3 mp3-ки, които демонстрират разликата в шума при FX-а и Radeon 9700 Pro. Освен това пак в томс-а пише, за някакви си невероятни 68 градуса температура и то когато картата е тествана извън PC-то, и забележете - това е температурата от пластината от другата страна на картата, а не от страната на чипа ... цитирам: "While testing the card in an open environment (i.e., outside of a PC case), the heatsink on the back of the card reached over 68° Celsius/ 154.4 Farenheit" ... май от nVidia ще трябва да дават по една безплатна формичка за лед....
наистина тоя път се омазаха здраво
По принцип там е по горещо от чипа защото не се охлажда..
68 градуса..че аз съм се горил (!) и на 4200..кво да ти кажа..
nvidia she pusnat nyakoi draiver s izkazvane che diga proizvoditelnostta ot sorta na "50-100%" i she se opravyat [^][:D][:D]