[quote]Originally posted by BobyTT
Zashto ne biah izchakal da procheta mnenieto na F-15E i da ne si kupuvam karta na koiato nikakvi igri ne vurviat....)))))
Abe F-15E, pich ti pipal li si ot novite radeoni?shtoto az si igraia na vsichko i da ti kaja sus sigurnost mi e po-gotina kartinata ot tvoita.... a po otnoshenie na IGI2 niamam nikakvi problemi! taka che nedeite da pishete gluposti....
abe ot kude gi ismisliate teia prostotii? Ati ne stavalo za igra , moje bi jiveesh okolo 2 godini nazad? mai da...
[/quote/
Ave pi4ov moje da ne sum pipal ot novite radeoni no starite opredelno sa za bokluka. A i neznam zashto sravnqvash dvete karti GF4200 i Radeon 9500pro.Twoqta mislq che e 50 dolara poveche a edva li e s 30 % po burza ot moqta. A kolkoto do 2 te godini koito me vrushtash v minaloto, shte ti kaja edno neshto ogledai se mai ti si tozi koito si se vurnal nazad vuv vremeto, priblizitelno 2 godini. Tochno kogato Ati zapochnaha reklamnata si kampaniq otnosno tehnite genialni videochipove.Za jalost baq vreme mina ot togava dokato se razbere che gore dolu bivat otrochetata i. Aide sus zdrvave i za twoe svedenie sum smenil tolkova video karti, kolkoto chifta chorapi si si kupil prez celiq si jivot.