<font size="3">Kрис</font id="size3"> , тествал ли си Palit FX 5200 ????
Нали ги имате от няколко дни ???
Как се представя спрямо GF4TI 4200 ?????
<font size="3">Kрис</font id="size3"> , тествал ли си Palit FX 5200 ????
Нали ги имате от няколко дни ???
Как се представя спрямо GF4TI 4200 ?????
За пръв път ми попадна вчера вечерта - засега не съм тествал, докрая на деня ще пусна някой друг резултат.
ето тестове...
http://www.hardwarebg.com/forum/show...5&pagenumber=1
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by buggy
Нещо си в грешка ,след 2 месеца НВ35 ще бъде представен а не пуснат в продажба, има разлика....най-вероятно след още 2-3 месеца може и да се появи на масовия пазар.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Напротив. ти не си разбрал -представят го в края на този месец.[][xx(]
Yeahh - geniusloki се появява и предлага подкрепа навсякъде - особенно срещу P4 гъзарите :]
Даже вече ми е ясно как ще стоят нещата - пазара до 100$ ще си остане на nVIDIA - до 150$ също - радеоните ще се вместят в диапазона 150-250$ а отгоре ще остане NV35 заедно със 9900 евентуално.
И още нещо:
JAR - империята отвръща на удара:
GF FX5200, 128MB DDR AGP8x TV Out - 92 $
Ами тази седмица ще има 5600Ултра... направо съм си я купил все едно..
Geniusloki, от къде я изкара таз карта(коя фирма), щото аз чакам 5200 УЛТРА, само нея, ама ядец. Ти нещо по въпроса да знаеш за моята УЛТРА и най-вече $$$. Очаквам включване от теб. [:D]
Не знам при кой ще идват, знам къде ще си я купя, макар че сега ми предлагат Радеон 9500 за мнооого прилични пари..така че може и да не стигна до покупка на 5600
Та понеже ми предстои upgrade на видеокартата така и НЕ разбрах(след толкова спорове) КОЕ е по-доброто. Колебая се м-у Radeon 9100 и GeForce FX 5200 ULTRA. Трябва ми главно за 3DSMax и игри.
10x[]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Та понеже ми предстои upgrade на видеокартата така и НЕ разбрах(след толкова спорове) КОЕ е по-доброто. Колебая се м-у Radeon 9100 и GeForce FX 5200 ULTRA. Трябва ми главно за 3DSMax и игри.
10x[]
<div align="right">оргинално мнение на didoriginal</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
GeForce FX 5200 ULTRA. [^]
Аве didoriginal, ти да не падаш от МАРС с кошница???[:D]
Има толкова сайтове с ревюта на ФХ, значи ФХ 5200 УЛТРА > Р 9000 Про > Р 9200 > Р 9100
Честотите на ФХ 5200 УЛТРА са 325 core clock и 650 RAM-325x2.
В повечето от тестовете - в 80% от тях бие Р 9000 Про. За точните % отиваш на http://www.ixbt.com/video2/nv31-nv34-p1.shtml и там руснаците са поставили след всеки по голям тест графики за разликите в производителноста на тестваните карти във %.
АДЕ със здраве и другият път, пет пъти гледай, а един път пиши!!!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">значи ФХ 5200 УЛТРА > Р 9000 Про > Р 9200 > Р 9100
<div align="right">оргинално мнение на LUDIA</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Т'ва сигурен ли си какво говориш?!?
Щото НАЙ-МАЛКОТО Р9000Про е по-зле от Р9100.... нататък ако можеш и сам се коригирай...
Да, правилно...Тази подредба:
Р 9100 > ФХ 5200 УЛТРА > Р 9000 Про > Р 9200
Май по я бива - поне според моите тестове и наблюдения.
FX 5200 е ултра ами SuperHyperUltraOCed пак си е куца...
Приемам критиката по отношение за подредбата [:D], но Mollov ще те помоля, когато доидат в БГ. ФХ 5200 УЛТРА, да направиш едно ревю-тест, ако имаш мерак между тези 4 видео карти. И ако може поне половината тестове да са игри [:D]. Така ще се види реално пеоизводителноста на всеки един от гореописаните продукти.
П.С. Найстина, никъде поне където съм разглеждал нямаше Р 9100, а само Р 9000 Про и Р 9200. Така че, поемам вината си и се извинявам за грешката.[]
Значи R9100 е по-добра. Да ама DX9??? Обаче и аз се бях насочил към Радеона.
Сега за сега по добро от НВИДИЯ няма:още повече ше съм сигурен след седмиса като видя 9700 ББА и 9500 Про ББА,сега за сега си пасувам леко[:D]
ФХ Ултрата е перфектна карта,само дето е мноо скъпа,на нивото на 9700 е,само дето 3Дто изглежда мноо по добре,плюс Доом 3 Алфата върви мноо по добре ;ЛИЧНО наблюдение...е то е ясно приятели,в конфига на тая алфа има NV30 optimization=1,за Ати и дума не става