Тази тема е само за геймъри и овърклокъри!!!
Видео карта - МSI GTX 780 Lighthing
1.jpg
С лек клок на картата.
трудно може някой да се включи след резултат на 780, без да изглежда жалък![]()
На пръсти се броиме хората с GTX780 , а аз съм може би единствения собственик с Lighthing в България.
Всеки е свободен да поства резултати тука , независимо с колко мощна карта разполага. Ти с каква карта си ако не е тайна .
Ами да повикаме Boing от комшийския форум да ни отсрами.![]()
Това са тестовете на моята машина
Напълно ясно ми е , че не всеки може да си позволи GTX 780 особено Lighthingа , но целта е повече хора да се включат в темата за да сме си взаимно полезни . В никакъв случай не съм целял да засрамя някой с моя резултат.Нека се включат комшийте от всички сайтове . Ще помоля само да пускате тестовете с настройките показани на мойте резултати .
- - - - - - - - - -
Дано детето не следи тази тема![]()
предвид факта, че вече не съм като едно време откъм ангажименти, поддържането на мощно видео вече н ми е приоритет
в момента съм с 7700, преди това бях с 5770
е, вярно, че ги взимах към момента а излизането им, когато са били среден клас, но ги държа достатъчно дълго, за да спаднат в ниския
дълбоко в сърцето си и аз съм "зелен", но към момента на появата на 5770, съотношението цена/производителност беше ненадминато, а и предвид почти пълното омръзване на FPS-тата, нуждата ми от видео не е чак толкова голяма
е, 3570К също има поносимо вградено, но не ми достатъчно,особено на 1920*1200, така че за момента 7770 ми върши добра работа... не че бих отказал едно 660(Ti)![]()
Аз пък помислих , че си заклет червен фен , аз също съм бил към червения лагер имах 7970 .
Сега ще видим какъв ответен удар ще предложат с новите си карти . Лично мене ме интересувa
какво ще предложи новият Radeon R9-290X и ако са верни слуховете , че ще гони и надминава титана чак тогава ще напъна Lightninga.
Този пост е редактиран от axil10; 30-09-13 в 10:40.
Дам, по предварителни тестове там го слагат - м/у 780 и Титана.
http://www.setcombg.com/default.asp?...ment&NID=15160
Здравейте,
Открих този форум чрез гоогле и ще използвам да ви помоля да подкрепите старият ми геймърски комп в състезанието на Cooler Master.
Пускам най-добрият ми резултат който постигнах с него .
Unigine Valley 4131 точки
4131.jpg
5522.jpg
Може да видите темата ми тук
Моля ако някой желае да ме подкрепи може да гласува за моя мод тук (изисква се акаунт във facebook)
Конкуренцията е голяма и нямам очаквания но все пак ще съм благодарен за всеки глас.
![]()