Ако ще модваш паметта, помисли за сериозно охлаждане - и сега пари, предполагам, а ако дигнеш волтажа - не ми се мисли []
>
Ако ще модваш паметта, помисли за сериозно охлаждане - и сега пари, предполагам, а ако дигнеш волтажа - не ми се мисли []
>
XM6002B e prav.Deistvitelno pri poka4vane na voltaja temperaturata 6e
se digne mnogo osbenno na pametta a za neq trqbva dosta da se potrudi6 za da i izmisli6 dobri radiatori (ne govorq samo po edin za otdelen 4ip a ob6t koito obhva6ta otpred i edin otzat i varhu tqh po edin fan taka trqq da izdarji)
Работя по прототип[:D]
Ако измисля нещо свястно ще кажа.[]
Ужас [:D][:D][:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Работя по прототип[:D]
Ако измисля нещо свястно ще кажа.[]
<div align="right">оргинално мнение на lightmaster</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
За хората които не вярват че грее. Мерих:
300MHz при стайна 30 градуса от външен термометър, не от дъното (то показва повечко..) - карта след 3 часа игра - 57 градуса.
330MHz - 2 часа игра - 62 градуса. Картата ми е с меден Титан от кръглите.. по-скоро Hercules са си го сложили.. отзад на ядрото има медно охладителче и се обдухва цялата от перка на 7V, та да е тихо. Ае стига да не грее..
Хъмм....
Значи ще ми трябва водно..
Ама ГениусЛоки ще ми се от теб да си купя ама нямам толкова пари.
А и не съм с 2 леви 4е да не мога сам да си направя..
Или поне да се опитам)
62 градуса за чипа при такъв клок въобще не са много....аз под много разбирам кат си турнеш пръста да ти остави отпечтък....62 си е нормално
Да бе ама при 62 градуса на 350/300 смятай колко са на 370/330(а с волтажна модификация ще стигнат и много пове4е)
[?] Кажете, моля Ви, как така закрепвате радиатори, вентилатори на места, които не са предназначени за това (чиповете памет на VC)? Термопроводяща лепенка или дупчите борда (!) за да захванете с винт? [:0]
Поздрави!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Истината е ATI[]
<div align="right">оргинално мнение на Waverunner</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Поредното цветущо фенско изказване
S malko fantaziq .. Slaga6 pasta na pametta i posle radiatora a posle po kraq zalepva6 s lepilo ili spezialna pasta.
Абе за какво ти е да ги лепиш?
Мойта идея е за щипка.Това е удобно защото в пове4ето слу4аи имаш достатъ4но място.
Например за паметите ако сложиш радиатори от двете страни и ги хванеш с много твърда стоманена тел един сресхто друг схте е перфктно.И Термо пастата като позасъхне няма мърдане.
А ве4е за 4ипа то си има място за радиатор и вентилатор.
Прав си, така направи Григор на неговия 9700 - със стоманена тел