[] Zdravei te , iskam da popitam za GeForce FX5200 niakakvo info
niakoi moje li da mi dade pls stoto mnogo me kefi []
[] Zdravei te , iskam da popitam za GeForce FX5200 niakakvo info
niakoi moje li da mi dade pls stoto mnogo me kefi []
Ха ха - ми картата не е толкова зле колкото с мислят хората, всъщност зависи каква ще си вземеш. Макар че повечето хора са единодушни че радеон 9200 е малко по бърз аз не съм забелязал такова нещо...пък и нямаш проблеми с драйвери и прочее, има някаква елементарна ДХ9 поддъжка, която едва ли е достатъчно бърза за да се играе нормална ДХ9 игра, но на doom III FX5200 има достапредимство пред Radeon 9200... и като се има предвид супер ниската цена направи може да се каже че си струва...
xixi mi az ve4e ia vzex ama iskam prosto xorata koito imat takava da izkazat mnenieto si
naistina kartata e mnogo iaka ! )
Хе-хе, фен първо проверявай из интернет и то от много sourses и след това купувай :-)
За малко пари това е добра карта, но тъй като няма да я ползваш сериозно за gamer-ство, то ще ти свърши работа. Но ако разчиташ с нея да играеш новите игри, то тогава си направил ужасна грешка, че не си вложил повече средства за по-бърза видоекарта ;-)
Ako se vzeme za orientir DOOM III Alpha 0.02, testvana s R9700P, i pokazanite fps ot 12 do 40 pri 1024x768 (default DoomConfig.cfg) vi govoriat neshto (za men e otchaivashto bavno), sami se seshtaite koia karta do kude shte go dokara. Ne mi se misli, za vas ne znam... [V]
Хехе...братчед,при хората е между 1,2 и 4 ,ти си направо за завиждане ебати!И това на алфата,смятай че 30-40 не ти мърдат като излезе официално
Виж,незнам как тия по слабите карти ше деянат на това игрище...[V]
Значи 5200 е доволно.[?] Малко странно, то по-добре да си купя RivaTNT 16Мб, по-тънко ще ми излезе
Az na Alfata na doomIII imam mejdu 38-93 fps s 5900Ultra na gainword kartata e priatna ako moga taka da se izrazia
5200 наистина не е зле. Определено е по-бърза от 9000/9200 и е с една идея е по-бавна от 9000pro.
Обаче трябва много да се внимава, защото пазара е пълен с карти, които се отличават от номиналните парамети (250/400)! Обикновено паметта е снижена до 300 или 333. но което е още по-зле повечето 64MB-версии са 64-битови!!!! В това число и някои модели на ASUS, MSI и Chaintech, като това не е споменато никъде!
otidi na www.tomshardware.com tam ima reviu na nai novite karti zaedno s testove na Q3 i uinreal2. Pone spored testovete si napravil goliama greshka kato si vzel tazi karta. V momenta nai izgodno kato cena/proizvoditelnost e Gf 4200 za okolo 110$. Werno e che ne podurga Dx9.0 no puk si ima pulen Dx8.0 koito ti e napulno dostatuchen.
Е да ама ако гледаш тест на DOOM III ще се окаже че 5200 е на нивото на 4200
Аааааааа,Боби ТТ......та нали точно ти ми плюеше НВИДИЯ допреди месец бе брато?[:D]Как така си скокнал на ГАДНИЯ 5900,който ДОРИ в мрак 2л3 е по слаб от 9800?[:D]
направо ти се чудя защо си със тая пръчка[:D]
Аве той нека е по-слаб на 2к3, ама на игрите нещата седят по друг начин, аз лично 3д марк не играя - в следващото поколение нвидиа ще имат голяма преднина, по-бързата логика си казва думата.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аве той нека е по-слаб на 2к3, ама на игрите нещата седят по друг начин, аз лично 3д марк не играя - в следващото поколение нвидиа ще имат голяма преднина, по-бързата логика си казва думата.
<div align="right">оргинално мнение на LordOfEvil</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
На МРАК-а е по-зле заради пачовете на FM, а под игрите като нямаш пачове - драйверите си казват своето.. и преди да почнеш да ми развиваш теории да ти кажа - пробвано е.