Резултати от 1 до 3 от общо 3

Видео карта със RGB изход???

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2003

Има ли такава,и ако има каква марка и модел е?

От въпросните коя бихте ми препоръчали?

Имаше една тема "tv-out през skrat" мнението там беше че RGB изхода(ако картата има такъв) е по добър от S-video изхода.

И понеже ми предстои да купувам карта,не мога да намеря такава със RGB изход.

Хиляди благодарности

2.  

3. Тук е от
    Oct 2003

Edinstvenata video karta kojato mi e popadala takava beshe Matrox G400 (edva li ste namerish vece takava) i ako ne ti e dostaviat s originalen kabel ( koeto sigurno ste e taka poneze vsicki v BG kojto sym vizdal sa OEM) ste triabva sam da si go napravish niakade iz neta imashe kak se pravi. Ponovite versi mislia ce ne sa s RGB izhod.

4. Тук е от
    Mar 2003

vse si mislia 4e vsiaka karta ima RGB izhod - tova e izhoda za monitora i ima 1ili 2 kabela za sinhronizacia na videoto.ako kabela e edin ,to po nego se puskat sinhro inpulsi za vertikalna i horizzontalna razvivka,ako sa 2 kabela po 1 e vertikalnata sinhronizacia a po drugia e horizontalnata.dage na niakoi po stari monitori sa izvedeni video IN GRB ne BNC konektori i do tiah ima pak BNC za sinhronizaciata.sega vsi4ko e 1 kuplong.[]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Преработка на изход от звукова карта
    От todrako във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 0
    Последно: 09-02-14, 19:52
  2. Продавам CPU, Видео карта, LAN карта и модем
    От Ice___Cool във форум Продава
    Отговори: 2
    Последно: 03-06-10, 22:26
  3. Отговори: 0
    Последно: 25-03-10, 23:20
  4. Отговори: 17
    Последно: 26-05-07, 04:08
  5. Пълноекранно видео през втория изход
    От pjMarvin във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 1
    Последно: 22-02-04, 05:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе